Dudok In Het Park

Brasserie/Lunchroom, Restaurant

Park midden in de stad

Dudok In Het Park is gevestigd in een rijksmonument uit 1750, aan de rand van Het Park middenin de stad. Het gebouw heeft een romantische sfeer, met hoge plafonds én indrukwekkend uitzicht op de Euromast. De brasserie volgt het ritme van Het Park en is van woensdag t/m zondag geopend voor ontbijt, koffie & thee met taart van de Dudok Patisserie, lunch en borrel. De feestelijke high tea met uitzicht op de klassieke tuinen in Het Park is ook zeker een aanrader. In de zomermaanden is Dudok In Het Park langer open, zodat u kunt genieten van ons ruime en zonnige terras!

Naast dat u bij Dudok In Het Park terecht kunt voor een hapje en een drankje beschikken zij ook over twee zalen, die beschikbaar zijn voor particuliere en zakelijke evenementen. Zo is Dudok In Het Park beschikbaar als trouwlocatie, maar ook voor jubilea, recepties en bedrijfsuitjes kunt u bij Dudok In Het Park terecht in de Zocherszaal of de Parkzaal met uitzicht op het levendige Park.

Muziekpodium in Het Park

Iedere zondagochtend verandert de Parkzaal van Dudok In Het park in een klein en intiem muziekpodium voor jazz, klassieke- en wereldse muziek. Start de zondag met een uitgebreid ontbijt om vervolgens plaats te nemen in de Parkzaal, of schuif na afloop aan voor één van de heerlijke lunchgerechten.

De Heerenhuyskamerconcerten zijn een initiatief van Stichting Droom en Daad.

Adres & Contact

Social Media

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 10:00 - 17:00
bij slecht weer,op maandag en dinsdag gesloten. Op de website de actuele openingstijden