Dudok In Het Park

Brasserie / Lunchroom

Dudok In Het Park is gevestigd in een rijksmonument uit 1750, in Het Park aan de voet van de Euromast. De brasserie volgt het ritme van Het Park en is van dinsdag t/m zondag geopend voor ontbijt, koffie met taart, high tea, lunch en borrel.

De menukaart bestaat uit een combinatie van ontbijt- en lunchgerechten, borrelhappen en natuurlijk taart uit de bekende Dudok bakkerij. Op mooie dagen is Dudok In Het Park tot later geopend voor het diner op het verwarmde terras aan de voorzijde.

Zaalverhuur
De prachtige Parkzaal en de Zocherskamer zijn zeer geschikt voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten, zoals bruiloften, vergaderingen, verjaardagen, babyshowers, jubilea en bedrijfsuitjes. Het team draagt zorg voor de culinaire invulling van uw bijeenkomst. Beide zalen beschikken over alle benodigde audiovisuele hulpmiddelen.

Adres & Contact

Social Media

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie