15% korting op toegangsprijs

Complete expierence bij de Euromast

Architectuur, Attractie, Buiten locatie
15% korting op toegangsprijs
Meer informatie

De Euromast, ontworpen door Rotterdamse architect H.A. Maaskant, is de hoogste uitkijktoren van Nederland en een essentieel onderdeel van de skyline van de stad. Vanaf het uitkijkplatform neemt de Euroscoop, een ronddraaiende glazen lift, je met een lichtshow en muziek mee naar een hoogte van 185 meter. Hier geniet je van een adembenemend 360 graden uitzicht over Rotterdam, terwijl verhalen over de stad worden verteld. Met de Euroscoop, als een kleurrijk vergrootglas, onthult de Euromast de diversiteit en identiteit van de stad. Zodra het glas onder je voeten helder wordt, ervaar je het magische gevoel alsof je boven de Euromast zweeft.

Leer Rotterdam nog beter kennen door gebruik te maken van de Magnicity webapp. Gratis, gebruiksvriendelijk en boordevol informatie over meer dan 50 bijzondere gebouwen. Zo is een bezoek aan de Euromast niet alleen heel leuk, maar ook leerzaam dankzij augmented reality en een complete online stadsgids! De Euromast is interessant voor jong en oud, want ook kinderen kunnen aan de hand van een speurtocht de stad en de Euromast beter leren kennen.

En voor degene die opzoek zijn naar een spannend bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, originele date of gewoon een adrenaline kick, biedt de Euromast een onvergetelijke abseilervaring met het mooiste uitzicht over Rotterdam. De afdaling laat je vrij hangen van het gebouw, waarbij je zelf de snelheid bepaalt.

Maak je bezoek aan de Euromast compleet door te genieten van de vele andere faciliteiten, zoals de nieuwe koffiebar, giftshop en brasserie. Een complete beleving bij de Euromast wacht op je, en voor wie de ervaring wil verlengen, is zelfs een overnachting in de Euromast mogelijk. De Euromast kijkt uit naar je bezoek.

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 22:00
Woensdag 10:00 - 22:00
Donderdag 10:00 - 22:00
Vrijdag 10:00 - 22:00
Zaterdag 10:00 - 22:00
Zondag 10:00 - 22:00
april t/m september: geopend vanaf 9.30 uur oktober t/m maart: geopend vanaf 10.00 uurLaatste rit Euroscoop om 21.45 uurDe platforms sluiten om 22.00 uur

Op dit moment in Complete expierence bij de Euromast

t/m 16 augustus 2024
Silent Disco op de Euromast

Silent Disco op de Euromast

Zin in een feestje in Rotterdam? Dit wordt niet zomaar een feestje. Wij brengen deze silent disco op de Euromast letterlijk naar een hoger niveau!

Muziek overig