Daisy Kroon

Overige winkels

De Rotterdamse Daisy Kroon lanceerde in 2007 haar eigen modelabel en opende in 2014 een eigen studio in Rotterdam Noord. Ondanks Kroons conceptuele aanpak zijn haar ontwerpen draagbaar en kwalitatief hoogwaardig. Heldere kleuren, fijne materialen en de weerspiegeling van haar eigen persoonlijkheid staan vaak centraal. Het label heeft een internationale, bijna Scandinavische allure.

Kroon gaat al jaren niet meer mee in de modespiraal van ieder half jaar kleding verversen. “Ik schaam me niet meer voor de tijdloosheid van mijn collecties. Ik koester mijn basismodellen die telkens terugkomen en voeg daar nieuwe ontwerpen aan toe.” In haar eigen winkel en atelier kan ze die gelijk toetsen aan het oordeel van haar klanten. “Die wisselwerking vind ik geweldig.”

De stad Rotterdam inspireert haar door de down-to-earth mentaliteit. “Een jurk moet niet te moeilijk zijn. Vrouwen willen ‘m kunnen dragen met hoge hakken en met gympen. Ze moeten zich er lekker in voelen, dus hij moet vooral prettig zitten.”

Share

Adres & Contact

Social Media

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 15:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
op zaterdag open na afspraak