Het 4-sterren citizenM hotel is gelegen aan de Oude Haven en op steenworp afstand van OV-station Blaak. Het in 2013 geopende hotel biedt betaalbare luxe met 151 hotelkamers die alle zijn voorzien van alle gemakken, waaronder gratis WiFi (in het hele hotel) en gratis films.
Het hotel kent een self-service check-in (binnen 1 minuut) en check-out (binnen 30 seconden), gelegen op de eerste etage, bereikbaar via de wenteltrap. Hier zijn ook centrale ontvangstruimtes gelegen, ingericht als woonkamers. Op aanvraag zijn gratis iMacs beschikbaar voor werk of bijvoorbeeld het posten van ervaringen op Facebook. De hotel-bar canteenM serveert 24 uur per dag eten en drinken.
Vanuit het hotel zijn de o.m. stadsiconen de Willemsbrug, Erasmusbrug en de Markthal, maar ook de winkelgebieden Meent en de Koopgoot (Beurstraverse) te voet bereikbaar.

Adres & Contact

Social Media

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie