A La Plancha y Amigos

Restaurant

Het bekende pop-up restaurant A La Plancha opent deze zomer na een jaar ‘pauze’ haar deuren op het Rotterdamse Noordereiland. Met meer ruimte op de kades en diverse uitgiftepunten voor eten en drinken wordt de opstelling en invulling van het tijdelijke restaurant iets anders. Op deze manier kunnen de nieuwe horecaregels in acht genomen worden. Dit jaar nodigt de pop-up ook haar vrienden uit; lokale collega’s die door COVID-19 geen ruimte, kennis of organisatie hebben om ook een creatieve oplossing te vinden krijgen hiervoor bij A La Plancha de ruimte. Bezoekers kunnen nu alvast een visvoucher kopen om het restaurant te steunen zodat ze straks weer kunnen genieten op de mooiste locatie aan de Maas. 

A La Plancha denkt in deze tijd ook aan collega’s en ‘vrienden’ die het door de huidige maatregelen moeilijk hebben. Met een aantal van deze lokale ondernemers en producenten gaat A la Plancha een samenwerking aan waardoor hun producten ook op het Noordereiland verkrijgbaar zijn. Naast culinaire producten gaat het hierbij ook om lokale culturele initiatieven, zodat bezoekers van A La Plancha & Amigos naast een heerlijke maaltijd verrast worden door kunst, cultuur en muziek. Dit alles pal aan de waterkant op het Noordereiland: een geliefde plek in Rotterdam.

Zodra het weer het toelaat opent het levendige terras en de bedrijvige keuken van A La Plancha. Door COVID-19 is het noodzakelijk om voorafgaand aan je bezoek een tijdslot te reserveren. Ook kunnen bezoekers vanaf nu al een visvoucher kopen waarmee je het restaurant niet alleen in de openingsfase steunt, zodat iedereen straks weer terecht kan bij het unieke restaurant. Vouchers zijn te koop via www.ala-plancha.nl, het Noordereilandwinkeltje of lunchroom Fadi’s.