The Subways

19 maart 2023

Varia

Maar gelukkig is de pret niet gestopt bij dit album, zo hebben ze er in de tussentijd nog 3 uitgebracht. Het laatst dat we van de band hadden gehoord was 7 jaar geleden, maar nu is er laatst de Black Wax EP uitgebracht én zijn ze bezig met een nieuw album waarop wij gewoonweg niet kunnen wachten. De band is nooit gestopt met ruig klinken en de viezigheid druipt ook nu weer van het nieuwe werk af. Voor een avondje rock in zijn beste vorm kom je naar Rotown op 19 maart! Vele zijn je al voorgegaan toen The Subways speelde op Glastonbury, Rock Am Ring en Reading & Leeds.

Rotown

Rotown is café, restaurant en poppodium in één. Rotown is in 2020 door de popsector uitgeroepen tot beste podium van Nederland. Muziekliefhebbers van alle leeftijden weten deze plek op de Nieuwe Binnenweg, vlakbij het Museumkwartier al meer dan 25 jaar te vinden.

Adres & Contact

  • E-mail:
  • Telefoon:

Specifieke tijden

De keuken sluit om 21.30 uur.

Prijsoverzicht

€18

Meer in Rotown

t/m 31 maart 2023
The Slow Readers Club

The Slow Readers Club

Voor fans van: New Order, Editors, Working Men's Club

Pop en Rock, Varia
t/m 6 april 2023
Ramkot

Ramkot

Voor fans van: Navarone, Triggerfinger, De Staat, Queens of the Stone Age

Varia
t/m 7 april 2023
The Lathums

The Lathums

De vrolijke gitaartunes van The Lathums zijn niet uit je hoofd te krijgen zodra ze eenmaal gehoord zijn. De Britse band dook met hun album meteen de top van de Engelse hitlijsten in en heeft daar een mooie plek verdiend, ook werd het onmiddellijk opgepakt door gerenommeerde pers en critici.

Varia