The Slow Readers Club

2 februari 2022

Fans van Editors, Joy Division, Depeche Mode en Echo & The Bunnymen kunnen blind aansluiten bij The Slow Readers Club. Dankzij de hoekige ritmes, sfeervolle synths en inktzwarte bariton van Aaron Sarkie zweeft deze band uit Manchester door hetzelfde gehemelte als de reeds genoemde namen. In Engeland is The Slow Readers Club uitgegroeid tot een heus fenomeen: het album Build A Tower behaalde zelfs nummer 20 in de nationale album charts. De verwachtingen zijn dan ook torenhoog voor The Slow Readers Club om haar reputatie als nieuwe Britse sensatie waar te maken.

Die verwachtingen zijn reeds ingelost. De band schitterde eerder op Metropolis 2019 met een van de beste optredens in de rijke geschiedenis van het Rotterdamse openluchtfestival.

Rotown

Rotown is café, restaurant en poppodium in één. Rotown is in 2020 door de popsector uitgeroepen tot beste podium van Nederland. Muziekliefhebbers van alle leeftijden weten deze plek op de Nieuwe Binnenweg, vlakbij het Museumkwartier al meer dan 25 jaar te vinden.

Adres & Contact

Specifieke tijden

De keuken sluit om 21.30 uur.

Prijsoverzicht

€14

Meer in Rotown

t/m 15 augustus 2022
Go_A

Go_A

Mix van elektronica en Oekranïense folk, bekend van de Eurovisie-inzending 'SHUM'

Jazz of Wereldmuziek
t/m 15 augustus 2022
Ollie

Ollie

Melodieuze, melancholische rap uit Canada

t/m 15 augustus 2022
Ollie

Ollie

Melodieuze, melancholische rap uit Canada