Orange Skyline

18 maart 2023

Muziek overig, Varia

Nadat ze als jonge mannetjes in de auto terug van het laatste Nederlandse Oasis concert zaten, was het in beton gegoten dat de jongens Orange Skyline zouden beginnen. Nu, vele jaren later, hebben ze al een hoop succes bereikt met deze droom. Zo was hun track A Fire het anthem van de olympische winterspelen in Beijing, en kwam zanger Stefan tot de zesde ronde in de populaire tv-show De Slimste Mens.

De Britpop-achtige muziek van de Groningse band heeft altijd iets extatisch en groots, ze beschrijven zichzelf dan ook als ‘stadion-act in een popzaal’. Ze zorgen bij elk optreden dat het publiek compleet in vervoering wordt gebracht, waar of voor hoeveel man ze ook staan te spelen. Zet je schrap voor een avondje vrolijke rock met de allure van Alex Turner en Liam Gallagher.

Rotown

Rotown is café, restaurant en poppodium in één. Rotown is in 2020 door de popsector uitgeroepen tot beste podium van Nederland. Muziekliefhebbers van alle leeftijden weten deze plek op de Nieuwe Binnenweg, vlakbij het Museumkwartier al meer dan 25 jaar te vinden.

Adres & Contact

  • E-mail:
  • Telefoon:

Specifieke tijden

De keuken sluit om 21.30 uur.

Prijsoverzicht

€ 12.5 t/m € 12.5

Meer in Rotown

t/m 31 maart 2023
The Slow Readers Club

The Slow Readers Club

Voor fans van: New Order, Editors, Working Men's Club

Pop en Rock, Varia
t/m 6 april 2023
Ramkot

Ramkot

Voor fans van: Navarone, Triggerfinger, De Staat, Queens of the Stone Age

Varia
t/m 7 april 2023
The Lathums

The Lathums

De vrolijke gitaartunes van The Lathums zijn niet uit je hoofd te krijgen zodra ze eenmaal gehoord zijn. De Britse band dook met hun album meteen de top van de Engelse hitlijsten in en heeft daar een mooie plek verdiend, ook werd het onmiddellijk opgepakt door gerenommeerde pers en critici.

Varia