Design Fair

30 april 2023

Markt

Na het succes van 2022 keert de Design Fair onder de arcade van het instituut weer terug. Struin tussen de imposante betonnen zuilen van de arcade en loop van de ene naar de andere stijlkamer waar je bijzondere interieurstukken kunt bewonderen én bemachtigen. In het kader van de tentoonstelling Workwear, zal tijdens deze editie ook een aantal mode-ontwerpers en modelabels deelnemen. Maar het concept blijft hetzelfde: elke stand toont iets anders en alles is te koop.

De Design Fair heeft een divers aanbod met unieke items voor elk huishouden en elke portemonnee. Deelnemende labels en ontwerpers zijn o.a. Social Label, Flow Rotterdam, The DIRT, Quinn van Etten, Disarming Design, FEST Amsterdam, World of Blends, STORE en unieke ontwerpen van jong talent uit binnen- en buitenland, inclusief Arne Desmet en Quinn van Etten.

Tijdens deze dag zijn de deuren van het instituut geopend en is er binnen ook van alles te doen: een pop-up tentoonstelling in Gallery 3, een veiling én een presentatie in het Auditorium.

Toegang tot de Design Fair is gratis. De tentoonstelling Workwear is ook te bezoeken, waarvoor de normale toegangsprijzen gelden.

Nieuwe Instituut

In het Nieuwe Instituut presenteert het Museum voor Architectuur, Design en Digitale cultuur tijdelijke tentoonstellingen met het thema innovatie als rode draad. Oftewel: hoe wordt onze ontworpen wereld beïnvloed door nieuwe technologie, nieuwe denkbeelden en verschuivende sociale prioriteiten.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke tijden

Op donderdag gratis tussen 17:00 en 21:00

Prijsoverzicht

Gratis