Symphony for our World | National Geographic

24 oktober 2021

Symphony for our World vertelt in muziek en beeld een verhaal over de wonderlijke, maar kwetsbare aard, van onze natuur. De intieme portretten van dieren in het wild worden begeleid door de orkestrale beweging van het Noordpool Orkest. Een niet-te-missen show over onze wereld voor iedereen.

De natuurbeelden zijn afkomstig uit het archief van National Geographic gecombineerd met de muziek van Emmy en BAFTA-genomineerde Bleeding Fingers Music. Symphony for our World herinnert ons eraan waarom het van vitaal belang is om alle hulpbronnen van onze planeet te behouden en te beschermen. Het is een krachtig en actueel eerbetoon aan de schoonheid en wonderen van onze wereld.

de Doelen

De Doelen is een veelgeroemd concertgebouw in het Mauritskwartier in Rotterdam, waar jaarlijks zo'n 600 concerten plaatsvinden. Naast klassieke concerten van onder andere het Rotterdams Philharmonisch Orkest, wordt er ook wereldmuziek en jazz geprogrammeerd.

Specifieke tijden

Maandag & dinsdag: bekijk het actuele programma

Prijsoverzicht

€44

Meer in de Doelen

t/m 20 mei 2024
Dire Straits Experience Live

Dire Straits Experience Live

 Een nieuw leven voor een van de meest creatieve en unieke bands in de rockmuziek

Pop en Rock
t/m 24 mei 2024
Festival O Rotterdams Philharmonisch Orkest

Festival O Rotterdams Philharmonisch Orkest

Onmogelijke liefdes en onstilbaar verlangen tegen de achtergrond van een met sterren bezaaide nachthemel: dat is de stof waarvan opera’s worden gemaakt.

Klassieke muziek
t/m 12 juni 2024
lunchconcert Rotterdams Philharmonisch Orkest

lunchconcert Rotterdams Philharmonisch Orkest

Rotterdams Philharmonisch Orkest

Klassieke muziek