Boundless Forces

11 december 2021

Pianist Ramón Valle viert samen met de Nederlandse hiphopartiest Typhoon en andere gastmusici 75 jaar vrijheid met dit bijzondere concert. Boundless Forces is een reis door het leven van Ramón Valle, waarin zijn Cubaanse roots en zijn klassieke achtergrond duidelijk aanwezig zijn. Cubaanse invloeden, pop, jazz en operazang, worden afgewisseld met persoonlijke verhalen.

Valle wil mensen met elkaar verbinden. Dat voel je in de zaal en zie je op het podium terug. In zijn huidige thuisland Nederland vierde hij successen in een uitverkocht Concertgebouw en op meerdere North Sea Jazz Festivals, waar hij speelde met grootheden als Roy Hargrove. Typhoon won al vele belangrijke muziekprijzen zoals een Edison en Zilveren Harp voor zijn sociaal bewogen hiphop.

de Doelen

De Doelen is een veelgeroemd concertgebouw in het Mauritskwartier in Rotterdam, waar jaarlijks zo'n 600 concerten plaatsvinden. Naast klassieke concerten van onder andere het Rotterdams Philharmonisch Orkest, wordt er ook wereldmuziek en jazz geprogrammeerd.

Specifieke tijden

Maandag & dinsdag: bekijk het actuele programma

Prijsoverzicht

€28

Meer in de Doelen

t/m 1 november 2024
Popweek 2024 de Rotterdamse muziekscene op haar best!

Popweek 2024 de Rotterdamse muziekscene op haar best!

De Rotterdamse muziekscene op haar best!

Muziek overig, Pop en Rock