Ontbijten in Rotterdam
Bertmans

Ontbijten in Rotterdam

Opende hier ooit een van de eerste Nederlandse ontbijtbars, inmiddels is all day breakfast niet meer weg te denken. In Rotterdam serveren ze zelfs cocktails bij je scrambled eggs. Dus denk jij bij ‘uitgaan’ aan ‘s avonds dansen of een romantisch diner? Welnee, dat hoeft niet per se! We hebben een top 10 van leuke ontbijt adressen gemaakt om het iets makkelijker voor je te maken!

Picknick

Bij Picknick kun je terecht voor een goede kop koffie, ontbijt of lunch. Het interieur is rauw en er hangt een ongedwongen sfeer. Op het menu staan gezonde en biologische gerechten met seizoensgebonden producten.

Bertmans

Bertmans is een hippe industriële ontbijt- en lunchbar waar de hele dag door biologische, glutenvrije en vegan gerechten geserveerd worden. Bertmans heeft als uitgangspunt om verrassende en voedzame gerechten te creëren die gemaakt zijn van pure en seizoensgebonden ingrediënten.

Breakfast in Rotterdam HQ

Breakfast in Rotterdam HQ is een all-day breakfast bar en ontmoetingsplek voor ontbijtliefhebbers. Op de menukaart, deels bepaald door onze Instagram-volgers, vind je behalve de eigen koffieblend, ook gerechten als The Avo Smash, Chia Madness, Club Hanoi en Mr. Bear. Kinderen zijn ook meer dan welkom bij BIR: er is een grote speelhoek met heel veel speelgoed én een tuin met zandbak en trampoline

Arzu the Foodbar Supplier

Houd je net zoveel van pannenkoeken als wij? Breng dan zo snel mogelijk een bezoek aan Arzu the Foodbar Supplier. De hilarische eigenaresse Arzu Pinar en haar vriend Em weten precies hoe je pannenkoeken moet maken: dik en fluffy, belegd met heerlijke toppings.

Rolph’s Deli

All-day breakfast bij Rolph’s Deli is gevestigd op de Kop van Zuid. Hier kun je terecht voor de lekkerste ontbijtjes, waaronder pannenkoeken, gezonde bowls of broodjes. Het interieur van Rolph’s Deli is daarnaast ook erg Instragrammable.

Sajoer

Sajoer mag je gerust dé sapbar van Rotterdam noemen. Zeven dagen per week word je hier hartelijk ontvangen door de altijd goedlachse eigenaresse Gaby voor een groenten- en fruitsapje. Ook voor een koffie, salade, overnights oats of açai bowl ben je hier aan het juiste adres.

By Jarmusch

De belangrijke maaltijd volgens By Jarmusch in Het Industriegebouw is het ontbijt. Daarom is het uitgangspunt ook ‘all day breakfast’. Hoewel het ontbijt de hele dag centraal staat kun je bij deze American Breakfast-diner ook voor andere gerechten terecht; van klassiek tot modern.

Lilith Coffee

Zin in een straffe bak koffie en een uitgebreid ontbijt? Bij all-day breakfast bar Lilith Coffee aan de Nieuwe Binnenweg kun je terecht voor het stevige werk, van American pancakes tot eggs benedict, maar ook voor lichtere gerechten zoals granola en acai. De vintage meubelen en planten zorgen voor een gezellige huiskamersfeer.

Teds

Teds is een uniek dak- restaurant middenin het centrum van Rotterdam. Maak je klaar voor waffle fries en cocktails in de ochtend of fruity yoghurt en French Toast om 4 uur ‘s middags. Bij Teds kan en mag alles! Ze serveren het hele menu de hele dag, iedere dag.

PLSTK Café – (Hoek van Holland)

PLSTK Café streeft er naar om het eerste plasticvrije eetcafé van Nederland te worden. De drie oprichters van PLSTK Café; Robin, Charlotte en Maxim, hebben al surfend de hele wereld over gereisd en daar met eigen ogen kunnen zien hoe omvangrijk het plastic probleem is. PLSTK ligt tussen de duinen en aan het strand van Hoek van Holland. PLSTK Café is een hidden gem met 180 graden uitzicht op de duinen en zee. Je kunt hier terecht voor de lekkerste ontbijtjes en een goede bak koffie.

Ook interessant voor jou?!

5 x brunch en lunch

5 x brunch en lunch

Als je meteen door wilt
Koffietentjes

Koffietentjes

Voor een lekker bakkie pleur
Bed & Breakfasts

Bed & Breakfasts

Als je ook wilt blijven slapen