Ontdek en beleef Rotterdam met korting met de Rotterdam City Card. Met onze City Card profiteer je van korting op musea, podia en de grootste topattracties in Rotterdam én omgeving. Daarnaast geniet je extra voordelig bij de leukste hotspots, cafés en restaurants van de stad. Wat worden jouw must go places?

De Rotterdam Welcome Card bestaat uit:

  • Kortingspas voor kortingen
  • Overzicht van alle kortingen
  • Plattegrond met alle deelnemende locaties
  • Optioneel: OV-chipkaart voor 1, 2 of 3 dagen

Wil je naast korting, ook reizen met het OV? Kies dan voor de Rotterdam City Card met 1, 2 of 3 dagen onbeperkt reizen met bus, tram of metro van stadsvervoerder RET.

KIES HIER JE CITY CARD

Rotterdam Welcome Card (digitaal) € 7,00  Deze kaart krijg je toegestuurd naar je email en en je kan direct gebruik maken van de kortingen.

Rotterdam Welcome Card (hardcopy) € 7,00  Deze is ook te verkrijgen bij een van de vestigingen van Rotterdam Tourist Information.

OV optie bij Rotterdam Welcome Card (hardcopy) 1 dag (€ 15,50), 2 dagen (€ 21,00) of 3 dagen (€ 25,50) Deze zijn ook te verkrijgen bij een van de vestigingen van Rotterdam Tourist Information.

BESTE KOOP

Heb je nog vragen over de Rotterdam Welcome Card? Kijk dan op onze FAQ pagina

BESTE KOOP

Top City Card bezienswaardigheden

25% korting op top attracties, zoals Spido, Euromast, Dierentuin Blijdorp en SS Rotterdam

25% korting op top museums zoals Kunsthal, Maritiem Museum en Nederlands Fotomuseum

Tot 30% korting op fantastische city tours, zoals De Rotterdam Tours en Bike & Bites

Heerlijke korting op Eten en drinken, van fantastische Mexicaanse street food tot een urban garden bij Rotterdamse Munt

Wil je het volledige overzicht zien? Ga dan naar de overzichtspagina!

Rotterdam Centraal Station

Onbeperkt reizen met het openbaar vervoer

Met de OV-chipkaart bij de Rotterdam Welcome Card kun je onbeperkt reizen op alle metro-, tram- en buslijnen van de RET in het gebied van de stadsregio Rotterdam. Afhankelijk van welke kaart je gekocht hebt, is de OV-chipkaart 1, 2 of 3 aaneengesloten kalenderdagen geldig.

Hoe werkt het

Op de dag van de 1e check-in gaat de geldigheid van dit reisproduct in. Met RET 1 dag kun je dan op die kalenderdag reizen tot het einde van de dienstregeling. Met RET 2 dagen en RET 3 dagen reis je op die dag en de een of twee dagen daarna. Let op: de OV pas geldt per kalenderdag en NIET 24 uur. Je dient altijd in- en uit te checken met je OV-chipkaart, ook als je overstapt, omdat je anders geen geldig vervoerbewijs hebt en een boete riskeert. Voor reisinformatie kijk je op www.ret.nl of www.9292.nl.

Let op: de OV-chipkaart is NIET geldig in de Blue Amigo Waterbus, de RET nachtbus, bij andere OV-bedrijven of (NS) trein reizen.