The Park (Bilderberg Parkhotel)

Brasserie/Lunchroom, Restaurant

In het eigentijdse huiskamerdesign van Restaurant The Park kunnen maximaal 100 gasten plaatsnemen. Private Dining is mogelijk en het restaurant heeft een aperitiefbar en Cigar Lounge. Op de kaart staan klassieke, internationale gerechten met een verrassende ‘Rotterdamse’ twist. Al in het openingsjaar werd het restaurant bekroond met de Rotterdamse Gouden Pollepel.

Het Bilderberg Parkhotel is gelegen in het Museumkwartier, aan het Museumpark. Het hotel zag haar levenslicht in 1922, toen het werd gevestigd in een fraaie villa op de Westersingel. In de jaren 50 werd het pand uitgebreid met een modernistische tuinvleugel. Tussen 1980 en 1984 werd een toren van 8 lagen toegevoegd en in 1992 volgde een 2e toren van 45 meter hoog. In 2014 is de gehele begane grond van het Parkhotel gerenoveerd. Er werden een nieuw restaurant (The Park), meeting center, lobby bar en Cigar Lounge gerealiseerd, in een hedendaags design met respect voor de tradities van weleer.

Het Bilderberg Parkhotel Rotterdam en The Park liggen op 8 minuten lopen van het Centraal Station. Metrostation Eendrachtsplein bevindt zich naast de deur, net als de tramhalte. Parkeren is tegen betaling mogelijk in de eigen parkeergarage van het hotel. Als hier geen plek is kunnen gasten hun auto op enkele minuten loopafstand parkeren in parkeergarage Westblaak of Museumpark.

Share

Adres & Contact

Social Media