COVID-19: De Coronamaatregelen zijn verder aangescherpt. Ook is er een dringend advies tot dragen van mondkapjes. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

TENT is een tentoonstellingsruimte voor hedendaagse Rotterdamse kunst. Via een uiteenlopende programmering richt TENT zich op relevante en actuele ontwikkelingen binnen de hedendaagse kunst, waarbij de kunst van de stad wordt verbonden met wat er in de wereld gebeurt. De tentoonstellingsruimte is gevestigd in een monumentaal voormalig schoolgebouw aan de Witte de Withstraat, de cultuurstraat van Rotterdam. Het gebouw wordt gedeeld met Witte de With Center for Contemporary Art.

TENT ligt in het Witte de Withkwartier en is bereikbaar met de metro en tramlijn 23 of 25 (halte Beurs). Vanaf Rotterdam Centraal is het ongeveer 15 minuten lopen. In de nabijgelegen Hartmanstraat bevindt zich een parkeergarage.

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 13:30 - 18:00
Donderdag 13:30 - 18:00
Vrijdag 13:30 - 21:00
Zaterdag 13:30 - 18:00
Zondag 11:00 - 18:00

Op dit moment in TENT

t/m 11 januari 2021
Wat ik je nog wilde zeggen

Wat ik je nog wilde zeggen

Een tentoonstelling over de impact van taal.

Tentoonstelling
t/m 29 maart 2021
Joined Narratives - Katarina Jazbec, Lavinia Xausa, Heidi Vogels

Joined Narratives - Katarina Jazbec, Lavinia Xausa, Heidi Vogels

Joined Narratives presenteert het werk van drie jonge Rotterdamse filmmakers.

Tentoonstelling

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie