Rotterdam Street Art Route


Een route van zeven kilometer door het centrum van Rotterdam langs 28 muurschilderingen die je kunt lopen met behulp van een app. De route is ontwikkeld door Rewriters en bevat zowel nieuw als oud werk. Startpunt is CS.

App
De route bestaat voornamelijk uit werk van Rotterdamse kunstenaars, waaronder twaalf splinternieuwe muurschilderingen die speciaal voor de route gerealiseerd zijn. Ook is het mogelijk om 'verdwenen' werken op je scherm te bekijken.

De route kan via wifi worden gedownload (rewriters010.nl/rewriters-app) zodat de app ook zonder internetverbinding werkt tijdens de wandeling. De app wordt continu bijgewerkt met de nieuwste straatkunst dus er is altijd wat nieuws te ontdekken.

Adres & Contact

Meer bezienswaardigheden

Oude Haven

De Oude Haven – gelegen in het Maritiem District - met historische schepen is een populaire plek om te eten, drinken en te dansen. In de zomer zitten de terrassen – bijvoorbeeld bij Europa’s eerste wolkenkrabber Het Witte Huis - tot laat vol. De Oude Haven in het Maritiem District is bereikbaar met de metro, trein (station Blaak) of de Watertaxi.
Bezienswaardigheid Buitenlocatie Jachthaven Stadshavens Uitgaancentrum
Klik Hier

Bunker Bremen

Deze voormalige munitiebunker uit de Tweede Wereldoorlog in het Vinetaduin in Hoek van Holland is tijdens de Koude Oorlog door de Koninklijke Marine gebruikt. Deze gerestaureerde bunker bevindt zich in de nieuwe vestiging van het Nederlands Militair Kustverdedigingmuseum.
Bezienswaardigheid Museum
Klik Hier

Citycruise (De Tenders)

Stap aan boord bij De Tenders in de Leuvehaven. In anderhalf uur leiden ze je tijdens de CityCruise langs de meest bezienswaardige spots van de stad. Een enthousiaste gids van UrbanGuides geeft uitleg over de architectuur en de allernieuwste ontwikkelingen van Rotterdam.
Architectuur Architectuurtours Attractie Bezienswaardigheid City Tours Rondvaarten & Haven Tours op het water
Klik Hier

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card