Rotterdam Street Art Route


Een route van zeven kilometer door het centrum van Rotterdam langs 28 muurschilderingen die je kunt lopen met behulp van een app. De route is ontwikkeld door Rewriters en bevat zowel nieuw als oud werk. Startpunt is CS.

App
De route bestaat voornamelijk uit werk van Rotterdamse kunstenaars, waaronder twaalf splinternieuwe muurschilderingen die speciaal voor de route gerealiseerd zijn. Ook is het mogelijk om 'verdwenen' werken op je scherm te bekijken.

De route kan via wifi worden gedownload (rewriters010.nl/rewriters-app) zodat de app ook zonder internetverbinding werkt tijdens de wandeling. De app wordt continu bijgewerkt met de nieuwste straatkunst dus er is altijd wat nieuws te ontdekken.

Adres & Contact

Meer bezienswaardigheden

Kunstroute MV2

Een kunstzinnige route over dieren die in de industriële omgeving van de haven leven. Zoals de grote oorwurm, rugstreeppad en grijze zeehond. De route van 19 km ligt langs het fietspad op Maasvlakte 2, een plattegrond is gratis verkrijgbaar bij FutureLand.
Bezienswaardigheid Fietsroute Wandelroute Wandeltours
Klik Hier

Standbeeld van Erasmus

Het beeld van Desiderius Erasmus is het oudste beeld van Nederland.
Architectuur Bezienswaardigheid Monument
Klik Hier

Haringvliet

Het Haringvliet aan de oostkant van het centrum van Rotterdam is een uit 1590 stammende binnenhaven, genoemd naar de vissers van de haringvloot die hier aanmonsterden.
Bezienswaardigheid Haven Stadshavens
Klik Hier

Geef een VVV cadeaubon

Geef een VVV cadeaubon

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card