Rotterdam Street Art Route


Een route van zeven kilometer door het centrum van Rotterdam langs 28 muurschilderingen die je kunt lopen met behulp van een app. De route is ontwikkeld door Rewriters en bevat zowel nieuw als oud werk. Startpunt is CS.

App
De route bestaat voornamelijk uit werk van Rotterdamse kunstenaars, waaronder twaalf splinternieuwe muurschilderingen die speciaal voor de route gerealiseerd zijn. Ook is het mogelijk om 'verdwenen' werken op je scherm te bekijken.

De route kan via wifi worden gedownload (rewriters010.nl/rewriters-app) zodat de app ook zonder internetverbinding werkt tijdens de wandeling. De app wordt continu bijgewerkt met de nieuwste straatkunst dus er is altijd wat nieuws te ontdekken.

Adres & Contact

Meer bezienswaardigheden

Standbeeld van Erasmus

Het beeld van Desiderius Erasmus is het oudste beeld van Nederland.
Architectuur Bezienswaardigheid Monument
Klik Hier

Merwe-Vierhaven

Stoere havengebouwen, fraaie vergezichten over het water en bedrijvigheid van nieuwe ondernemingen. Pak de fiets om de Merwe Vierhavens te ontdekken.
Bezienswaardigheid Haven Stadshavens
Klik Hier

Vogelvallei Slufter

De Vogelvallei is een aaneengesloten natuurgebied van 21 hectare, middenin het Rotterdams havengebied. Het heeft diverse eilanden en grote waterpartijen en biedt vogels een veilig, afgesloten gebied om te rusten, eten en broeden. Twee vogeluitkijkposten zijn bereikbaar met de fiets en de auto.
Bezienswaardigheid Natuurgebied Natuur in de omgeving Natuur & Recreatie Park & natuur
Klik Hier

Geef een VVV cadeaubon

Geef een VVV cadeaubon

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card