Restaurant Parkheuvel


Restaurant Parkheuvel ligt in het park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur cosy art deco . Het terras biedt uitzicht op het water en de langsvarende schepen.

De entree voert naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en in alle rust te genieten van wat er op tafel komt.

Parkheuvel tracht de allerhoogste kwaliteit en creativiteit met betrekking tot eten en service te realiseren. Het is niet zomaar dat dit restaurant de trotse houder van twee Michelinsterren is. Chef-kok Erik van Loo houdt op culinair vlak van ingetogen combinaties waarvan het Baambrugs big het ongekroond hoogtepunt is. Voor een perfecte avond dineren met heerlijke wijn ben je bij Parkheuvel aan het juiste adres.

Keuken: Frans

Adres & Contact

info@parkheuvel.nl

Telefoon: 010 436 0530

Openings­tijden

 • Maandag

  12:00 - 22:00

 • Dinsdag

  12:00 - 22:00

 • Woensdag

  12:00 - 22:00

 • Donderdag

  12:00 - 22:00

 • Vrijdag

  12:00 - 22:00

 • Zaterdag

  18:30 - 22:00

 • Zondag

  Gesloten

Meer brasserieën en lunchrooms

Z&M

Z&M is een Frans geori nteerd biologisch winkeltje met restaurant en een knus terras. In het levendige restaurant met prachtig uitzicht over de Veerhaven kun je terecht voor een lunch of diner, al dan niet uitgebreid, zakelijk of priv . Op de maandelijks wisselende kaart staan verrassende en met plezier bereidde gerechten, met de smaak van het seizoen. Eigenwijs eerlijk eten voor iedere gelegenheid. Keuken: Frans
Brasserie / Lunchroom Restaurant
Klik Hier

Bio Bodega

Vlakbij het centraal station zit de biologische buurtsupermarkt Bio Bodega. Elk product dat er wordt verkocht heeft een bijzonder verhaal.
Brasserie / Lunchroom
Klik Hier

Proeflokaal Reijngoud

Proeflokaal Reijngoud is een no-no-nonsense biercafé met 16 bieren van de tap en 160 op fles.
Brasserie / Lunchroom Cafe / Bar Eetcafé Restaurant
Klik Hier

Geef een VVV cadeaubon

Geef een VVV cadeaubon

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card