Restaurant Parkheuvel

Vanaf juli Parkheuvel heel het weekend geopend.

Restaurant Parkheuvel ligt in het park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur cosy art deco . Het terras biedt uitzicht op het water en de langsvarende schepen.

De entree voert naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en in alle rust te genieten van wat er op tafel komt.

Parkheuvel tracht de allerhoogste kwaliteit en creativiteit met betrekking tot eten en service te realiseren. Het is niet zomaar dat dit restaurant de trotse houder van twee Michelinsterren is. Chef-kok Erik van Loo houdt op culinair vlak van ingetogen combinaties waarvan het Baambrugs big het ongekroond hoogtepunt is. Voor een perfecte avond dineren met heerlijke wijn ben je bij Parkheuvel aan het juiste adres.

Keuken: Frans

Adres & Contact

info@parkheuvel.nl

Telefoon: 010 436 0530

Openings­tijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  12:00 - 22:00

 • Donderdag

  12:00 - 22:00

 • Vrijdag

  12:00 - 22:00

 • Zaterdag

  18:30 - 22:00

 • Zondag

  12:30 - 19:00

Meer Michelinster

Restaurant Fred

Fred Mustert behoort al jaren tot de eredivisie van de Nederlandse gastronomie. Zijn fundament bouwde hij op als kok bij restaurant Zwethheul in Schipluiden. Daarna vergaarde hij roem als patron-cuisinier van restaurant La Vilette, waar hij een Michelinster verwierf. Zijn nieuwe restaurant op de Honingerdijk is een fantastische uitdaging. Iedere dag opnieuw gebruikt de chef zijn zintuigen om zijn passie vorm te geven. Het restaurant, de medewerkers en uiteraard het eten stralen de onlangs verkregen ster uit, het is dan ook prachtig ingericht. Dit restaurant zou in een stad als Parijs of ...
Brasserie / Lunchroom Michelinster Restaurant
Klik Hier

Amarone

Amarone wordt gerund door chef-kok Gert Blom. Het menu van Amarone is geïnspireerd door de Franse klassieke keuken, maar dan wel uitgevoerd in de lichte stijl van de chef-kok. Sommelier Harrie Baas is een autoriteit op het gebied van wijn die zorgt voor een prachtig samenspel tussen wijn en spijs. Amarone is gevestigd aan de Rotterdamse winkelstraat Meent, die de laatste jaren is uitgegroeid tot een winkelstraat met allure.
Brasserie / Lunchroom Michelinster Restaurant
Klik Hier

FG Food Labs

In FG Food Labs experimenteert patron cuisinier François Geurds met ingrediënten en bereidingswijzen en zorgt hij voor een grenzeloze restaurant ervaring.
Brasserie / Lunchroom Kerst Michelinster Oud & Nieuw Restaurant
Klik Hier

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card