COVID-19: De Coronamaatregelen zijn verder aangescherpt. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Mainport Hotel is een luxe vijfsterren designhotel. Het hotel heeft 215 kamers en ligt aan de voet van de Erasmusbrug, met uitzicht over de Maas en de Rotterdamse skyline. Valet parking, butler service en wellness faciliteiten zijn inbegrepen, net als gratis Wifi. In het interieur van het hotel zijn invloeden van over de hele wereld verwerkt. Ook in de Australische keuken van Down Under komen de 8 continenten samen.
Mainport Hotel telt 9 zalen voor (zakelijke) bijeenkomsten, voor maximaal 450 gasten in theateropstelling. De combinatie van de 2 hotels bieden de mogelijkheid voor evenementen tot 800 personen in combinatie met 480 kamers. Het hotel ligt in het Maritiem District, op de grens van het Witte de Withkwartier en het Scheepvaartkwartier. De metro stopt voor de deur, in 5 minuten vanaf Rotterdam Centraal Station. Er is bovendien een aanlegsteiger voor de Watertaxi. Op loopafstand liggen 2 parkeergarages.

Adres & Contact

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie