Loos


Loos is gelegen in het Scheepvaartkwartier op een schitterende locatie, met uitzicht op de historische Veerhaven en de statige Parklaan. Het is één van de populairste grand cafés van Rotterdam. De inrichting en vormgeving is tijdloos en ademt een Parijse sfeer uit. Loos bestaat uit een café en een restaurant. Je kan hier terecht voor een kopje koffie, een snelle of uitgebreide lunch, een borrel of een culinair diner uit de Franse keuken. Een ontmoetingsplek met lekker eten en een vlotte bediening.

Keuken: Frans

Adres & Contact

info@loos-rotterdam.nl

Telefoon: 010 411 7723

Openings­tijden

 • Maandag

  09:00 - 22:00

 • Dinsdag

  09:00 - 22:00

 • Woensdag

  09:00 - 22:00

 • Donderdag

  09:00 - 22:00

 • Vrijdag

  09:00 - 22:00

 • Zaterdag

  10:00 - 22:00

 • Zondag

  10:00 - 22:00

Meer brasserieën en lunchrooms

Lido (ss Rotterdam)

Aan boord van het voormalige cruiseschip ss Rotterdam bevinden zich 2 restaurants: het laagdrempelige Lido en de luxe Club Room. Het Lido is echt Rotterdams qua sfeer, maar met een internationale menukaart. Er is ruimte voor maximaal 220 personen. Het Lido Terras bevindt zich op het buitendek, met uitzicht over Rotterdam, en werd in 2014 door het Algemeen Dagblad uitgeroepen tot het beste terras van Rotterdam.
Brasserie / Lunchroom Kerst Restaurant
Klik Hier

Restaurant Brasserie Atlanta (NH Atlanta)

Restaurant Brasserie Atlanta van het NH Atlanta Rotterdam huist in een monumentaal pand uit 1929 aan de Coolsingel, in het Lijnbaankwartier. Dankzij de marmeren vloeren, het vele hout, Art Deco elementen en imposante kroonluchters ademen dit hotel en het restaurant een authentieke jaren dertig sfeer. In het a la carte restaurant staat de Franse keuken centraal.
Brasserie / Lunchroom Restaurant
Klik Hier

Vis aan de Maas

Vis aan de Maas is een restaurant bij ingang van het haventje van Schiemond langs de Nieuwe Maas. Dit knusse restaurant is een leuke plek voor een lunch, diner, borreluurtje of high tea. Het restaurant wordt geprezen om de visgerechten en dagelijkse visschotels, maar biedt ook vlees- en kipgerechten.
Brasserie / Lunchroom Restaurant
Klik Hier

Geef een VVV cadeaubon

Geef een VVV cadeaubon

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card