Kids Marina

Van 1 juli t/m 3 september is Kids Marina tijdelijk gevestigd in de Leuvehaven bij het Maritiem Museum.

Altijd al eens willen voelen hoe het is om kapitein te zijn? Met Kids Marina vaar je als kapitein van een politieboot, sleepboot of rondvaartboot door een miniatuurhaven in de oude gracht van Rotterdam. Al varende kun je meedoen aan een spannende speurtocht op het water. Zo kom je ook nog eens van alles te weten over de Rotterdamse haven!

Een vaartochtje kost €12,50 en duurt 20 minuten inclusief inschepen en ontschepen. Kids Marina heeft vijf bootjes in de vaart, allemaal verschillende types naar voorbeeld van schepen die in de haven van Rotterdam rondvaren. De waterattractie is gericht op kinderen van 3 t/m 14 jaar.

Bij slecht weer kan de miniatuurhaven gesloten zijn (check daarvoor de website).

* 30% op de bootprijs (4 personen per bootje) met de Rotterdam Welcome Card *

Adres & Contact

Openings­tijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  Gesloten

 • Zaterdag

  12:00 - 17:30

 • Zondag

  12:00 - 17:30

Extra Informatie

De Marina is geopend van maandag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur tijdens de schoolvakanties in de regio Rotterdam (meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie). Buiten de vakanties van zaterdag 19 maart t/m zondag 13 november op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Op woensdagmiddag is de Kids Marina enkel geopend voor groepen, zoals een kinderfeestje of schooluitje.

Meer attracties

De Delft Museum

De Delft is een ‘levend’ museum over de maritieme geschiedenis van Rotterdam. Op de werf wordt een reconstructie van het achttiende-eeuwse linieschip ‘Delft’ gebouwd.
Attractie Haven Museum Waterrijke attracties
Klik Hier

Drijvend Paviljoen

In de Rotterdamse Rijnhaven ligt het Drijvend Paviljoen. Dit opvallende bouwwerk is een complex van drie drijvende halve bollen. Het krijgt een hoogte van 12 meter, een totaal vloeroppervlak van vier tennisbanen en is in zijn geheel verplaatsbaar.
Architectuur Attractie Haven
Klik Hier

De Majesteit

Sinds het in 1926 in de vaart kwam, behoort De Majesteit tot de grootste en meest luxueuze raderstoomboten van Europa. Na jarenlang als cruiseschip het continent te hebben doorkruist, is dit koninklijke stoomschip in 1999 gerestaureerd. De boot is meer dan 80 meter lang en 16 meter breed en biedt ruimte aan maximaal 600 gasten. Het interieur van de salons ademt, met haar sierlijke hout- en glaswerken, één en al nostalgie. Raderstoomboot De Majesteit kan gehuurd worden voor diverse evenementen, waaronder bedrijfsuitjes en dinnershows. Men kan het gehele schip huren of n van de 5 salons...
Attractie Culinair Dinnershow Rondvaart Rondvaarten & Haven Verhuur
Klik Hier

Geef een VVV cadeaubon

Geef een VVV cadeaubon

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card