Kids Marina


Altijd al eens willen voelen hoe het is om kapitein te zijn? Met Kids Marina vaar je als kapitein van een politieboot, sleepboot of rondvaartboot door een miniatuurhaven in de oude gracht van Rotterdam. Al varende kun je meedoen aan een spannende speurtocht op het water. Zo kom je ook nog eens van alles te weten over de Rotterdamse haven!

Een vaartochtje kost €12,50 en duurt 20 minuten inclusief inschepen en ontschepen. Kids Marina heeft vijf bootjes in de vaart, allemaal verschillende types naar voorbeeld van schepen die in de haven van Rotterdam rondvaren. De waterattractie is gericht op kinderen van 3 t/m 14 jaar.

Bij slecht weer kan de miniatuurhaven gesloten zijn (check daarvoor de website).

* 30% op de bootprijs (4 personen per bootje) met de Rotterdam Welcome Card *

Adres & Contact

Openings­tijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  Gesloten

 • Zaterdag

  12:00 - 17:30

 • Zondag

  12:00 - 17:30

Extra Informatie

De Marina is geopend van maandag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur tijdens de schoolvakanties in de regio Rotterdam (meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie). Buiten de vakanties van zaterdag 19 maart t/m zondag 13 november op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Op woensdagmiddag is de Kids Marina enkel geopend voor groepen, zoals een kinderfeestje of schooluitje.

Meer attracties

Plaswijckpark

Plaswijckpark is al ruim 90 jaar een kleinschalig recreatieoord gelegen aan de Bergse Achterplas in Hillegersberg-Schiebroek, aan de noordrand van Rotterdam. In de jaren dertig van de vorige eeuw stond het park bekend als het aards paradijs . Tegenwoordig bestaat het park uit een Speelwijck, Dierenwijck en Wandelwijck.
Attractie Voor kinderen
Klik Hier

Rondvaart Europoort

Rondvaart Europoort verzorgt rondvaarten van 90 minuten door de Europoort en de Europa havens – één van de grootste havens van Rotterdam. Opvarenden zien de grote verscheidenheid aan industrieën, zoals container- en ertsoverslagbedrijven, met schepen vaak groter dan een gemiddeld flatgebouw.
Attractie Rondvaart Rondvaarten & Haven Teambuilding Verhuur
Klik Hier

FlyOverHolland Rondvluchten

FlyOverHolland biedt rondvluchten over Rotterdam aan. Vanaf 500 meter hoogte kunnen Rotterdam en de omgeving vanuit een geheel ander perspectief worden bekeken. Er is keuze uit vijf tours die behalve Rotterdam en de haven ook Kinderdijk, de tulpenvelden, Delft, Den Haag en de stranden van Scheveningen en Hoek van Holland aandoen. De duur van de vluchten varieert van twintig minuten tot een uur.
Attractie Attracties in de omgeving City Tours Haven Rondleiding Rondvaarten & Haven Rondvluchten
Klik Hier

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card