Inntel Hotels Rotterdam Centre

Hotel

Inntel Hotels Rotterdam Centre is een luxe 4-sterren designhotel, geopend in 1989 en gerenoveerd in 2014. Het hotel heeft 263 kamers en ligt aan de voet van de Erasmusbrug, met uitzicht over de Maas en de Rotterdamse skyline.

Inntel Hotels Rotterdam Centre telt 9 zalen voor (zakelijke) bijeenkomsten, met gratis Wifi. De Panoramazaal, op de 16e etage, is 3,25 meter hoog en kan 350 gasten in theateropstelling herbergen. Deze zaal, met uitzicht over de Erasmusbrug, is ook geschikt voor een diner tot 250 personen. Het naastgelegen Mainport Hotel beschikt over nog eens 9 zalen.
De combinatie van de 2 hotels bieden de mogelijkheid voor evenementen tot 800 personen in combinatie met 480 kamers.

Het hotel ligt in het Maritiem District, op de grens van het Witte de Withkwartier en het Scheepvaartkwartier. De metro stopt voor de deur (Metrostation Leuvehaven), in 5 minuten vanaf Rotterdam Centraal Station. Er is bovendien een aanlegsteiger voor de Watertaxi. Op loopafstand liggen 2 parkeergarages.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie