Maatregelen COVID-19: Sinds 1 juli is er een verdere versoepeling van de coronamaatregelen ingetreden. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Het Industriegebouw

Partylocatie / zaalverhuur

Het Industriegebouw is een icoon van de wederopbouw, gecreëerd in naoorlogs Rotterdam door de legendarische architecten Hugh Maaskant in samenwerking met Willem van Tijen. Na de Tweede Wereldoorlog is Het Industriegebouw in opdracht van de Gemeente Rotterdam gebouwd en was daarmee één van de eerste bedrijfsverzamelgebouwen van Nederland.

In een slechte staat en met veel achterstallig onderhoud werd Het Industriegebouw (HIG) in 2015 gekocht door Rotterdamse investeerders met durf en hart voor de stad. Het idee om dit icoon van de Rotterdamse wederopbouw weer in volle glorie te herstellen en naar zijn oorspronkelijke staat en functie terug te brengen was geboren.

Momenteel zit het gebouw praktisch vol met meer dan 200 bedrijven, een levendige community van meer dan 1000 professionals en een grote diversiteit aan kwalitatieve horeca en retail concepten zoals By Jarmusch, Old Scuola en Héroine.

Share

Adres & Contact

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie