25% korting
op vertoon van de Rotterdam Welcome Card
25% korting
op vertoon van de Rotterdam Welcome Card
Meer informatie

Een bezoek aan het gratis informatiecentrum FutureLand vertelt je niet alleen alles over de ontwikkeling van de haven, op Maasvlakte 2 zie je de grootste containerschepen en modernste containerterminals met eigen ogen! FutureLand is geschikt voor jong en oud, havenliefhebbers en gamers, gezinnen en groepen. In de interactieve omgeving is altijd wat te beleven. Maak een VR-trip door het nieuwe havengebied of boek een rondvaart door de modernste haven van Europa! Ervaar zelf hoe het is als kranen, schepen en havens groot, groter, grootst zijn. Stap op de Futureland Express, en maak een bijzondere rondrit door het modernste havengebied van de wereld. Of ga het water op en maak een rondvaart met de Futureland Ferry. Dichterbij de allergrootste containerschepen kom je niet.

Elke zondagmiddag om 14.15 uur is er een gratis presentatie voor individuele bezoekers. Rederij Spido organiseert regelmatig dag(vaar)tochten naar de Tweede Maasvlakte vanuit Rotterdam.

Gezien de afstand (ruim 40 km vanuit het centrum van Rotterdam) kun je Futureland het beste met de auto bereiken.

Vanaf 11 mei tot en met september 2022 vaart het nieuwe Hoeksveer vanuit de Berghaven in Hoek van Holland naar Futureland. De Berghaven is bereikbaar met metrolijn B, halte Hoek van Holland Haven. Het veer vertrekt dagelijks elke twee uur vanaf 9.00 tot en met 17.00 uur. Deze ‘minicruise’ duurt drie kwartier. De laatste terugvaart vanaf Futureland is om 18.00 uur.

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag 11:00 - 17:00
Eens per maand geopend op zaterdag. Van 1 mei tot 1 oktober en in schoolvakanties ook op zaterdag van 11.00 – 17.00 uur. Niet geopend op Nieuwjaarsdag, Eerste Paasdag, Koningsdag en Eerste Kerstdag