Maatregelen COVID-19: Sinds 1 juli is er een verdere versoepeling van de coronamaatregelen ingetreden. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Aan de noordoever van de Kralingse Plas, omgeven door het Kralingse Bos ligt het restaurant De Schone Lei. Het restaurant –geopend voor lunch, koffie, borrel en diner- is gevestigd in het karakteristieke Minang Kabauhuis en is geopend voor lunch, koffie, borrel en diner. Bij mooi weer is er een groot terras aan de Plas met uitzicht op de skyline van de stad. De groene omgeving in combinatie met de contouren van de stad zorgen voor een grootstedelijk, maar tegelijkertijd ook landelijke en informele sfeer.
De menukaart is seizoensgebonden en wordt meerdere keren per jaar samengesteld. Naast de reguliere kaart is er maandelijks een culinair thema, zoals kreeftenmaand, wildmaand of stamppottenmaand.

De locatie beschikt ook over een aparte zaal die voor groepen te reserveren is. De zaal heeft een eigen entree en is geschikt voor recepties tot 70 personen (diner tot 40 personen).

De Schone Lei is met de auto bereikbaar en beschikt over gratis parkeerplaatsen direct naast het restaurant. Het openbaar vervoer (metrohalte Voorschoterlaan) ligt op ca. 25 minuten lopen.

Share

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie