COVID-19: De Coronamaatregelen zijn verder aangescherpt. Ook is er een dringend advies tot dragen van mondkapjes. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Een eeuw lang reden er treinen over de Hofbogen tussen Rotterdam en Scheveningen. Sinds 2010 is dit historie en slingert het langste monumentale pand van Nederland door Rotterdam Noord. In de bogen onder het oude spoorwegviaduct zit nu zo’n 2 kilometer aan design, fashion en food & drinks. Tientallen creatieve ondernemers hebben zich hier gevestigd. Geen brand stores en grote ketens dus, maar kleine speciaalzaken met bijzondere producten, gerund door echte Rotterdammers. Bij goed weer openen de horecagelegenheden hun zonovergoten terrassen. Events op het dak van Station Hofplein en het Italiaanse restaurant Happy Italy in Station Bergweg maken het plaatje compleet.

Share

Adres & Contact

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie