Brasserie Euromast

Brasserie / Lunchroom, Kerst, Restaurant

De Euromast is hét icoon van Rotterdam. De uitkijktoren werd ontworpen door de Rotterdamse architect H.A. Maaskant en werd gebouwd in 1960 ter gelegenheid van de Floriade. De Euromast was toen 100 meter hoog. In 1970 werd de toren uitgebreid met een Space Tower, tot een hoogte van maar liefst 185 meter. Met haar 185 meter hoogte is het de hoogste uitkijktoren van Nederland en een essentieel onderdeel van de skyline van de stad.

Je luistert naar verbazingwekkende verhalen over de stad terwijl je je een weg baant naar de top met de glazen lift. Je maakt ongelooflijke selfies, staat versteld van het uitzicht of deelt deze unieke kijk op Rotterdam met je vrienden of familie. Als het weer het toelaat, kun je tot 30 kilometer ver zien en ’s avonds lijkt het alsof de sterren tot leven komen.

Brasserie en Deli

Je geniet van je bezoek aan de Euromast met een brunch, lunch, diner, high tea of wijn op 100 meter hoogte in de brasserie. In het Deli-restaurant op de begane grond vind je de beste koffie van Rotterdam. Je kunt ook genieten van vers gebak, een warme panini of één van de zelfgemaakte tarte flambées.

Het maximum aantal personen per ruimte is afhankelijk van de gekozen opstelling. In de Brasserie kunnen maximaal 350 personen plaatsnemen. Voor alle mogelijkheden kun je contact opnemen met Euromast.

De Euromast bevindt zich in het Scheepvaartkwartier en is bereikbaar met

tram 8 vanaf Rotterdam Centraal Station, maar ook met de Watertaxi.

Voor auto’s is er betaalde parkeergelegenheid, bussen kunnen gratis

parkeren op de voor hen bestemde parkeerplaatsen. 

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag 09:30 - 23:00
Dinsdag 09:30 - 23:00
Woensdag 09:30 - 23:00
Donderdag 09:30 - 23:00
Vrijdag 09:30 - 23:00
Zaterdag 09:30 - 23:00
Zondag 09:30 - 23:00

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie