Brasserie Euromast

Valentijn vieren op 100 meter hoogte? Reserveer dan de speciale 'High Valentine' vol heerlijke zoetigheden! reserveringen@euromast.nl

De Euromast, ontworpen door de Rotterdamse architect H.A. Maaskant, werd gebouwd in 1960 ter gelegenheid van de Floriade. De Euromast was toen 100 meter hoog. In 1970 werd de toren uitgebreid met een Space Tower, tot een hoogte van maar liefst 185 meter. De Euromast is daarmee het hoogste gebouw van Rotterdam.

Brasserie Euromast
Op 100 meter hoogte zit de brasserie voor lunch, high tea, high wine en diner, met een keur aan internationale gerechten. Vanuit de brasserie heeft men een wijds uitzicht over Rotterdam. Er kunnen maximaal 160 gasten plaatsnemen.

Deli
Op de begane grond van de Euromast zit Deli, waar grotere groepen tot maximaal 65 personen (in receptieopstelling) terecht kunnen voor een broodje of (zoete) lekkernij zoals crêpes en tarte flambées. De gerechten bevatten minimaal 50% aan duurzame ingrediënten die altijd dagvers zijn.

De Euromast bevindt zich in het Scheepvaartkwartier en is bereikbaar met tram 8 vanaf Rotterdam Centraal Station, maar ook met de Watertaxi. Voor auto's is er betaalde parkeergelegenheid, bussen kunnen gratis parkeren op de voor hen bestemde parkeerplaatsen.

Adres & Contact

reserveringen@euromast.nl

Telefoon: 010 241 1788

Openings­tijden

 • Maandag

  09:30 - 23:00

 • Dinsdag

  09:30 - 23:00

 • Woensdag

  09:30 - 23:00

 • Donderdag

  09:30 - 23:00

 • Vrijdag

  09:30 - 23:00

 • Zaterdag

  09:30 - 23:00

 • Zondag

  09:30 - 23:00

Extra Informatie

Van oktober t/m maart is de euromast geopend vanaf 10:00 u

Meer brasserieën en lunchrooms

Z&M

Z&M is een Frans geori nteerd biologisch winkeltje met restaurant en een knus terras. In het levendige restaurant met prachtig uitzicht over de Veerhaven kun je terecht voor een lunch of diner, al dan niet uitgebreid, zakelijk of priv . Op de maandelijks wisselende kaart staan verrassende en met plezier bereidde gerechten, met de smaak van het seizoen. Eigenwijs eerlijk eten voor iedere gelegenheid. Keuken: Frans
Brasserie / Lunchroom Restaurant
Klik Hier

Bio Bodega

Vlakbij het centraal station zit de biologische buurtsupermarkt Bio Bodega. Elk product dat er wordt verkocht heeft een bijzonder verhaal.
Brasserie / Lunchroom
Klik Hier

Proeflokaal Reijngoud

Proeflokaal Reijngoud is een no-no-nonsense biercafé met 16 bieren van de tap en 160 op fles.
Brasserie / Lunchroom Cafe / Bar Eetcafé Restaurant
Klik Hier

Geef een VVV cadeaubon

Geef een VVV cadeaubon

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card