Brasserie Euromast

Brasserie/Lunchroom, Restaurant

De Euromast, ontworpen door de Rotterdamse architect H.A. Maaskant, is een iconisch bouwwerk en met een hoogte van maar liefst 185 meter een van de hoogste gebouwen van Rotterdam. Op een hoogte van maar liefst 92 meter bevindt zich Brasserie Euromast. Gasten kunnen hier, naast het prachtige uitzicht, genieten van een brunch, lunch, diner, high tea of een selectie aan wijnen. Als het weer het toelaat, kun je tot wel 30 kilometer ver zien! Daarnaast is de Brasserie ook een uitstekende locatie voor grote groepen en evenementen. De verschillende zalen zijn exclusief af te huren en geheel naar wens in te delen, waarbij er maximaal 350 personen kunnen plaatsnemen.

Met een focus op duurzaamheid en toekomstbestendigheid, heeft de Euromast zich aangesloten bij ‘Het Nieuwe Nassen’. Dit is een Rotterdamse beweging die circulair en duurzaam ondernemen bevordert. De Euromast heeft het Golden Green Key Certificaat voor duurzaamheid en werkt samen met verschillende initiatieven om voedselverspilling tegen te gaan.

De Brasserie Euromast biedt niet alleen een gevarieerd menukaart aan, maar ook een veelzijdige ervaring voor bezoekers van alle leeftijden. Of je nu komt voor een romantisch diner, een zakelijke bijeenkomst, of een gezellig samenzijn met vrienden; op de Euromast maak je elk moment bijzonder. Ontdek zelf de unieke mix van Rotterdamse smaken, creativiteit en duurzaamheid hoog boven de stad op de Euromast.

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 22:00
Woensdag 09:30 - 22:00
Donderdag 09:30 - 22:00
Vrijdag 09:30 - 22:00
Zaterdag 09:30 - 22:00
Zondag 09:30 - 22:00
Van oktober t/m maart is de euromast geopend vanaf 10:00 u