Biergarten

Van 3 november t/m 4 februari is Biergarten in winterse sferen geopend.

Een klein paradijs in de grote stad, waar de beste dingen in het leven simpel zijn: bier, bbq, muziek, zon en fijne mensen. Je eet er vers gegrild eten en drinkt er ijskoud bier. Je luistert er naar dj’s en live muziek en op vrijdagavond naar het homegrowns biergarten soundsystem van Rotterdamse makelij. Samen met BAR en Annabel vormt Biergarten de gouden driehoek van de Schiestraat.

Adres & Contact

Openings­tijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  15:00 - 00:00

 • Vrijdag

  15:00 - 00:00

 • Zaterdag

  15:00 - 00:00

 • Zondag

  15:00 - 00:00

Meer cafés en barren

Melief Bender

Café H.J. Melief Bender is het oudste café van Rotterdam, geopend in 1876. In dit ouderwets bruin café in het Mauritskwartier tref je Rotterdammers van diverse pluimage. Aan de muur hangen grote historische foto’s van Rotterdam. De biertjes smaken er voortreffelijk, net als de (borrel)happen en gerechten, deels van Rotterdamse komaf. Tip: probeer eens verschillende bieren tijdens de High Beer.
Cafe / Bar Studentikoos Uitgaancentrum
Klik Hier

Pathe Schouwburgplein

Lekker een filmpje pakken in een van de 7 zalen van Path Schouwburgplein. Pathé Schouwburgplein leent zich tevens uitstekend voor het organiseren van evenementen zoals een beslot...
Bioscoop Cafe / Bar Uitgaancentrum
Klik Hier

Get Back

Herbeleef de 70’s, 80’s en 90’s in Get Back. Muziek uit de tijd dat de iPod nog moest worden uitgevonden. Op vrijdag- en zaterdagavond maakt Get Back er een gezellig feestje van tijdens The Friendly 30UP met de beste hits van toen.
Brasserie / Lunchroom Cafe / Bar Restaurant
Klik Hier

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card