Rotterdam Welcome Card

Pak je korting

op veel topattracties en lokale hotspots!

Bestel je City Card

Rotterdam Welcome Card

De Rotterdam Welcome Card is dé sleutel voor een bezoek aan Rotterdam. Met deze City Card ontvang je korting op Rotterdamse topattracties en musea, maar ook op eten & drinken bij lokale hotspots. Daar bovenop reis je 1, 2 of 3 aaneengesloten dagen onbeperkt met bus, tram of metro van stadsvervoerder RET. Als dat een bezoekje aan Rotterdam niet extra leuk maakt!  See more. Pay less.

 

Pak je voordeel met de RWC

Met de RWC profiteer je van minimaal 25% korting op musea, podia en de grootste topattracties in Rotterdam én omgeving. Daarnaast geniet je extra voordelig bij de leukste cafés en restaurants van de stad. Unieke locaties, favoriet bij menig Rotterdammer. Bekijk het complete overzicht van de kortingen, inclusief hoeveel je per locatie kunt besparen hier.

Bestel hier je Rotterdam Welcome Card

De Rotterdam Welcome Card is verkrijgbaar met gratis reizen bij de RET voor 1 (€ 12,50), 2 (€ 18,50) of 3 (€ 23,50) dagen. Zonder OV-chipkaart kost de kaart maar € 5,00! Als je al in de stad bent, kun je de kaart direct kopen bij de Rotterdam Tourist Information. Je kan de kaart ook online kopen of bij diverse andere verkooppunten.

Korting op attracties

Korting op attracties

Inclusief Spido en Euromast
Korting op eten & drinken

Korting op eten & drinken

Inclusief Aloha en Weelde
Korting op kunst & cultuur

Korting op kunst & cultuur

Inclusief Kunsthal en Fotomuseum

Onbeperkt reizen met het openbaar vervoer

Met de OV-chipkaart bij de Rotterdam Welcome Card kun je onbeperkt reizen op alle metro-, tram- en buslijnen van de RET in het gebied van de stadsregio Rotterdam. Afhankelijk van welke kaart je gekocht hebt, is de OV-chipkaart 1, 2 of 3 aaneengesloten dagen geldig.

Hoe werkt het:

Op de dag van de 1e check-in gaat de geldigheid van dit reisproduct in. Met RET 1 dag kun je dan op die kalenderdag reizen tot uiterlijk 4.00 uur in de aansluitende nacht. Met RET 2 dagen kun je op die dag reizen en op de eerste dag daarna. Met RET 3 dagen op die dag en op de twee dagen daarna. Let op: RET 1 dag is geen reisproduct voor 24 uur. Je kunt er dus bijvoorbeeld niet mee reizen van 11.00 uur ’s morgens op dag 1 tot 11.00 uur ‘s morgens op dag 2. Zo is RET 2 dagen geen reisproduct voor 48 uur en RET 3 dagen geen reisproduct voor 72 uur.

Je dient altijd in- en uit te checken met je OV-chipkaart, ook als je overstapt, omdat je anders geen geldig vervoerbewijs hebt en een boete riskeert.


Let op:
de OV-chipkaart is niet geldig op de Fast Ferry, in de Waterbus en bij andere OV-bedrijven. Reizen met de trein is niet inbegrepen in de City Card.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie