Rotterdam Welcome Card
Iris van den Broek

Rotterdam Welcome Card

Ontdek Rotterdam met korting! De Rotterdam Welcome Card is dé sleutel voor een bezoek aan Rotterdam. Met deze City Card ontvang je korting op de entree bij de beste Rotterdamse attracties en musea en korting op eten & drinken. En daar bovenop reis je 1, 2 of 3 aaneengesloten dagen onbeperkt met bus, tram of metro van stadsvervoerder RET. Als dat een bezoekje aan Rotterdam niet extra leuk maakt! See more. Pay less.

 

Meer dan 40 kortingen!

De Rotterdam Welcome Card is verkrijgbaar voor € 5 (exclusief OV) en € 12 (1 dag), € 18 (2 dagen) en € 23 (3 dagen), inclusief OV. Je profiteert van minimaal 25% korting op musea, podia en meer dan 20 topattracties in Rotterdam én omgeving. Ook geniet je extra voordelig van koffie met de bekende appeltaart van Dudok, een fijne lunch, snelle hap en nog meer lekkers.

  • Voor een compleet overzicht van de kortingen, inclusief hoeveel je per locatie kunt besparen, kun je hier kijken of onze folder downloaden.
  • Bestel hier je City Card
Openbaar vervoer met de RWC

Openbaar vervoer met de RWC

Met de OV-chipkaart bij de Rotterdam Welcome Card kun je onbeperkt reizen op alle metro-, tram- en buslijnen van de RET in het gebied van de stadsregio Rotterdam. Afhankelijk van welke kaart je gekocht hebt, is de OV-chipkaart 1, 2 of 3 aaneengesloten dagen geldig.

Hoe werkt het precies
Korting op attracties

Korting op attracties

Inclusief Spido en Euromast
Korting op eten & drinken

Korting op eten & drinken

Inclusief 3 toppers in de Markthal
Korting op kunst & cultuur

Korting op kunst & cultuur

Inclusief Kunsthal en Rotown
Ontdek Rotterdam in 48 uur

Ontdek Rotterdam in 48 uur

Véél zin om de stad te verkennen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat je inspireren door deze reisschema’s.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie