Rotterdam Welcome Card

Rotterdam Welcome Card

Haal alles uit jouw bezoek aan Rotterdam met de Rotterdam Welcome Card. Met deze kaart ontvang je minimaal 25% korting op topattracties, kunst & cultuur en eten & drinken. En daar bovenop reis je 1, 2 of 3 aaneengesloten dagen onbeperkt met bus, tram of metro van stadsvervoerder RET. Als dat een bezoekje aan Rotterdam niet extra leuk maakt!

 

 

Rotterdam Welcome Card

50 kortingen en 1-2-3 dagen onbeperkt reizen met het openbaar vervoer

Bekijk het overzicht van alle kortingen. De Rotterdam Welcome Card is voor € 12 (1 dag), € 18 (2 dagen) en € 23 (3 dagen) onder meer verkrijgbaar bij Rotterdam Tourist Information Coolsingel en Rotterdam Tourist Information Rotterdam Centraal en is ook online te bestellen. Daarnaast zijn er tal van extra verkooppunten waar je de kaart ook kunt kopen. Wil je de kaart niet bij Rotterdam Tourist Information kopen maar bij een ander verkooppunt, dan is het raadzaam van tevoren even contact op te nemen om te checken of ze de kaart van jouw voorkeur in voorraad hebben.

Lees meer informatie over de Rotterdam Welcome Card

Bekijk hier de flyer van de Rotterdam Welcome Card.

Rotterdam Welcome Card folder

Rotterdam Welcome Card folder

Gek op kortingen en wil je toffe dingen zien? Dan is de Rotterdam Welcome Card is voor jou. Check snel de folder voor de kortingen op attracties, musea, restaurants en meer!

Alles over onze city card!
Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp

25% korting op de entreeprijs
Museum Rotterdam

Museum Rotterdam

50% korting op de entreeprijs
Jamie's Italian

Jamie's Italian

25% korting op een lunch

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie