Schaatsen in Rotterdam

IJsbanen in Rotterdam

Schaatsbaan Rotterdam

Guido Pijper

Schaatsen in Rotterdam

Wel of geen vorst, de schaatsen kan je hoe dan ook uit het vet halen in Rotterdam deze winter. Er zijn twee ijsbanen tot en met de voorjaarsvakantie.

Schaatsbaan Rotterdam

Kom deze winter schaatsen op deze unieke ijsbaan van Rotterdam. De schaatsbaan heeft een tunnel van maar liefst 400 meter en een baan van 1600 m2 inclusief regenboogverlichting. Als het mooi winters weer is, worden de zijkanten van de tunneloverkapping geopend. Op die manier heb je de beleving van buitenschaatsen met de voordelen van indoorschaatsen. Dit seizoen ligt er naast de Funbaan ook een curlingbaan!

  • Overwin op 21 januari de ‘Blue Monday blues’ door mee te doen aan de Blue Monday Skate
Iris & Bianca binden de ijzers onder

Iris & Bianca binden de ijzers onder

Elk jaar begint het rond december te kriebelen bij Iris en Bianca. Je zou het ‘ijskriebels’ kunnen noemen. Want sinds ze elkaar kennen gaan ze elke winter minimaal drie keer het ijs op. Wanneer het mee zit op natuurijs, maar sinds enkele jaren is een aantal rondjes schaatsen op Schaatsbaan Rotterdam ook vaste prik. Wist je trouwens dat je er de Schaatsbaan veel meer te beleven is dan alleen schaatsen?

Lees en ga zelf schaatsen!

Plaswijckpark Schaatsbaan

Omdat Plaswijckpark dit jaar haar 95-jarig bestaan viert, is er een overdekte schaatsbaan in het park geplaatst. Alle kinderen kunnen samen met hun ouders en grootouders schaatsen op 500 m2 echt ijs. Heb je geen schaatsen? Je kan bij Plaswijckpark gratis schaatsen huren. Alleen kunst- en ijshockeyschaatsen zijn toegestaan en de handschoenen zijn verplicht. De schaatsbaan is elke vrijdag en zaterdag toegankelijk voor de schaatsers!

Geen schaatsen? Koop ze hier!

Daka Sport Noord & Zuid

Daka Sport Noord & Zuid

Een begrip in Rotterdam
Decathlon

Decathlon

Op de Coolsingel
Perry Sport

Perry Sport

Een gloednieuw filiaal
Winter in Rotterdam

Winter in Rotterdam

Als Sinterklaas aankomt dan begint de gezelligste tijd van het jaar: winter in Rotterdam. Laat je op deze pagina inspireren met de vele evenementen die Rotterdam voor, tijdens en na de feestdagen te bieden heeft. Ook zijn de winkels langer open zodat je geschenken kunt kopen voor pakjesavond of Kerst. Voor Oud & Nieuw moet je ook in Rotterdam zijn, want hier is de Nationale Nieuwjaarsnacht.

 

Ontdek Winter in Rotterdam

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie