Oud & Nieuw in Rotterdam
Peter Bezemer

Oud & Nieuw in Rotterdam

In Rotterdam kun je knallend 2019 in, want er zijn genoeg leuke Oud & Nieuwfeestjes. Je kater goed wegspoelen kan bij de nieuwjaarsduiken in Nesselande en Kralingen.

Nationale Vuurwerk – Boompjeskade

Precies om middernacht barst het vuurwerkspektakel los. Met dit keer muzikale begeleiding van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. De show is gratis te bekijken vanaf de Boompjeskade. Hier worden oliebollen uitgedeeld en de hits van afgelopen jaar komen voorbij.

Naast de grote show is er sinds vorig jaar ook een aparte show voor kids. Met om 18.00 uur muziek en om 19.00 uur het aftellen naar 2019.

Na het Nationale Vuurwerk kun je pal naast de Erasmusbrug doorgaan met feesten bij het exclusieve eerste editie feest Triple A – New Years Ball.

The Suicide Club – Black Ball

Start je nieuwe jaar bij één van de leukste rooftop clubs in Rotterdam, bij The Suicide Club! Het zal een avond vol elegantie, duisternis en enthousiasme. Het gaat namelijk om een Black Ball! Kom volledig gekleed in zwart en het feest kan beginnen. Geniet van het prachtige vuurwerk en het uitzicht vanaf het dakterras!

Annabel – Nieuwe Ronde Nieuwe Kansen

Nieuwe Ronde, Nieuwe kansen in het jaar 2019! Begin het jaar goed in Annabel. Je kunt de lekkerste hiphop, r&b en allerlei hits verwachten.

Maassilo – Tik Tak New Years Eve

Heb je zin in een eclectische afsluiter van het jaar? Dit jaar is TIKTAK weer terug in De Maassilo in Rotterdam. Bekende artiesten zoals Broederliefde, Lil Kleine, Ronnie Flex, Bizzy en nog meer komen optreden!

Duik het nieuwe jaar in!

Begin het jaar 2019 met een frisse duik! Door heel Nederland wordt er traditiegetrouw allerlei nieuwjaarsduiken georganiseerd. Ook in Rotterdam zijn er twee nieuwjaarsduiken om het nieuwe jaar fris te beginnen!

Nieuwjaarsduik Kralingen

Ren samen met 100 andere mensen het water in bij de Kralingse Plas! Na de nieuwjaarsduik kun je je opwarmen met een kop erwtensoep bij de koek- en zopiekeet van de ijsvereniging.

Unox Nieuwjaarsduik Zevenhuizerplas

Of start het jaar met een frisse duik in Nesselande en waag een sprong in de Zevenhuizerplas! Het evenement start traditiegetrouw om 14.00 uur met een warming-up en daarna ben je vrij om de plas in te duiken.

Nieuwjaarsduik te koud?

Op bevroren water kun je op nieuwjaarsdag ook een ‘duik’ nemen; Schaatsbaan Rotterdam (12-20 uur) en IJsvrij Park Festival (12.00-17.00 uur) zijn open. Net als de populaire tentoonstelling over de Fabeltjeskrant, Fabeltjesland in LPII, van 11.00 tot 17.00 uur. Een filmpje pakken kan in één van de vijf Rotterdamse bioscopen. Pathé Schouwburgplein is vanaf 1 t/m 5 januari zelfs 24 uur per dag geopend! Nog wat lekkere hapjes in huis halen kan ook, een deel van de supermarkten zijn geopend op Nieuwjaar.

Ook interessant

Nog meer oud en nieuw feestjes

Nog meer oud en nieuw feestjes

Ga feestend het nieuwe jaar in!
Winter in Rotterdam

Winter in Rotterdam

Genoeg te doen, ook in 2019!
Openingstijden winkels

Openingstijden winkels

Zijn ze open of dicht?

Coolsingelspar Champagne

Ga jij het jaar 2019 knallend en bruisend starten? Een oudejaarsavond is natuurlijk pas compleet met een fles champagne. Dit jaar kun jij wel een heel speciaal glas bubbels drinken. De Bloesembar heeft namelijk champagne gemaakt van de Coolsingelspar van vorig jaar. In 2017 ontstond het idee om de Rotterdamse kerstboom symbool te laten zijn voor de waarden waar Rotterdam voor staat. De kernwaarden duurzaamheid, sociale inclusiviteit, ondernemerschap, educatie, inventiviteit en samenwerking sluiten perfect aan bij het project van de Coolsingelspar. De producten van de Coolsingelspar zijn alleen verkrijgbaar bij de Rotterdam Tourist Information op de Coolsingel.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie