Oud & Nieuw in Rotterdam

Oud & Nieuw in Rotterdam

In Rotterdam kun je knallend 2019 in, want er zijn genoeg leuke Oud & Nieuwfeestjes. Je kater goed wegspoelen kan bij de nieuwjaarsduik in Nesselande.

The Suicide Club – Black Ball

Start je nieuwe jaar bij één van de leukste rooftop clubs in Rotterdam, bij The Suicide Club! Het zal een avond vol elegantie, duisternis en enthousiasme. Het gaat namelijk om een Black Ball! Kom volledig gekleed in zwart en het feest kan beginnen. Geniet van het prachtige vuurwerk en het uitzicht vanaf het dakterras!

Annabel – Nieuwe Ronde Nieuwe Kansen

Nieuwe Ronde, Nieuwe kansen in het jaar 2019! Begin het jaar goed in Annabel. Je kunt de lekkerste hip-hop, r&b en allerlei hits verwachten.

Maassilo – Tik Tak New Years Eve

Heb je zin in een eclectische afsluiter van het jaar? Dit jaar is TIKTAK weer terug in De Maassilo in Rotterdam. Bekende artiesten zoals Broederliefde, Lil Kleine, Ronnie Flex, Bizzy en nog meer komen optreden!

Nog meer Oud & Nieuw feestjes in Rotterdam

Nog meer Oud & Nieuw feestjes in Rotterdam

In Rotterdam kun je knallend 2019 in, want er zijn genoeg leuke Oud & Nieuw feestjes!

Zelfs superlatieven drukken de smaak onvoldoende uit. Wereldklasse. Diepe buiging voor de bakkersploeg van Klootwijk. Jaren dichtbij, nu de hoofdprijs

De jury van de AD Oliebollentest 2017 over winnaar Bakkerij Klootwijk op Alexandrium

Ook interessant voor jou?!

Kerst in Rotterdam

Kerst in Rotterdam

Met Kerstmis zijn er weer genoeg leuke activiteiten in Rotterdam. De sch...
Winter in Rotterdam

Winter in Rotterdam

Als Sinterklaas aankomt dan begint de gezelligste tijd van het jaar:
Openingstijden winkels

Openingstijden winkels

Zijn ze open of dicht?

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie