Oud & Nieuw in Rotterdam
Peter Bezemer

Oud & Nieuw in Rotterdam

In Rotterdam kun je knallend 2020 in, want het Nationale Vuurwerk is dit jaar op drie plaatsen in de stad. Daarna zijn er genoeg leuke Oud & Nieuwfeestjes om door te halen. Je kater goed wegspoelen kan bij de nieuwjaarsduiken in Nesselande en Kralingen.

Kom gratis met de metro

Ook dit jaar rijden er weer gratis metro’s van en naar het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug. Metrolijnen C en E van de RET rijden op 31 december tussen 22.00 en 02.00 uur een speciale dienstregeling. Iedere 10 minuten rijdt metro C tussen Capelsebrug en Vijfsluizen en lijn E tussen Meijersplein en Slinge. De toegangspoortjes staan tussen 22.00 en 02.00 uur open, waardoor je gratis met de metro kunt reizen. Stap uit bij metrostation Beurs of Wilhelminaplein en loop in enkele minuten naar Het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug. Je auto kun je bij de meeste P + R’s gratis parkeren en dan de metro pakken.

Nog meer shows

Het Nationale Kinder Vuurwerk

Het Nationale Kinder Vuurwerk

Om 19 uur
Nesselande

Nesselande

Ook aan de Zevenhuizerplas
Hoek van Holland

Hoek van Holland

en aan zee

Duik het nieuwe jaar in!

Begin het jaar 2020 met een frisse duik! Door heel Nederland wordt er traditiegetrouw allerlei nieuwjaarsduiken georganiseerd. Ook in Rotterdam zijn er twee nieuwjaarsduiken om het nieuwe jaar fris te beginnen:

Nieuwjaarsduik te koud?

Op bevroren water kun je op nieuwjaarsdag ook een ‘duik’ nemen; Schaatsbaan Rotterdam (12-20 uur) en IJsvrij Park Festival (12.00-20.00 uur) zijn open. Een filmpje pakken kan in één van de vijf Rotterdamse bioscopen. Nog wat lekkere hapjes in huis halen kan ook, een deel van de supermarkten zijn geopend op Nieuwjaar.

Ook leuk!

Ook met kerst

Ook met kerst

Is er genoeg te doen in R'dam
Winter in Rotterdam

Winter in Rotterdam

Bekijk de leukste evenementen
Schaatsen

Schaatsen

Ook op nieuwjaarsdag

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie