Winter in Rotterdam
Guido Pijper

Winter in Rotterdam

Als Sinterklaas aankomt dan begint de gezelligste tijd van het jaar: winter in Rotterdam. Laat je op deze pagina inspireren met de vele evenementen die Rotterdam voor, tijdens en na de feestdagen te bieden heeft. Ook zijn de winkels langer open zodat je geschenken kunt kopen voor pakjesavond of Kerst. Voor Oud & Nieuw moet je ook in Rotterdam zijn, want hier is de Nationale Nieuwjaarsnacht.

 

17 november

Sinterklaasintocht Rotterdam

De Sint en zijn Pieten komen zaterdag 17 november om 12.30 uur weer aan op het Willemsplein. De stoet gaat via de Schiedamsedijk, Coolsingel, Meent en Hoogstraat naar het Grotekerkplein, waar de eindshow om 14.45 uur begint. Vanaf de intocht tot sinterklaasavond zijn er allerlei activiteiten rondom de Goedheiligman in Rotterdam. Op 6 december kun je in Hoek van Holland de Pakjesboot uitzwaaien.

winter-in-rotterdam

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie