Herfst in Rotterdam

Herfst in Rotterdam

Guido Pijper

Herfst in Rotterdam

In de herfstmaanden is in Rotterdam genoeg te doen. Het culturele seizoen draait op volle toeren met wekelijks festivals en nieuwe tentoonstellingen. Of maak een herfstwandeling in één van de vele parken die de stad rijk is. Kinderen kunnen zich tijdens de herfstvakantie uitleven in musea en attracties.

Herfstwandeling

De mooiste tijd van het jaar om een boswandeling te maken is toch wel het najaar. De prachtige herfstkleuren domineren de vele parken die Rotterdam rijk is, zoals het Kralingse Bos of Het Park bij de Euromast. Kinderen kastanjes, bladeren en eikels rapen en honden rollen door het natte gras. Als je echt wil uitwaaien moet je in Rotterdam Beach zijn, beter bekend als Hoek van Holland.

Zuiderpark

Zuiderpark

Grootste park van Nederland
Vroesenpark

Vroesenpark

Het Vroesenpark is een echt stadspark, dat al in 1929 werd aangelegd pal...
Eiland van Brienenoord

Eiland van Brienenoord

Een echt natuurgebied
Een dagje uitwaaien in Hoek van Holland

Een dagje uitwaaien in Hoek van Holland

Gastbloggers Iris en Denise bezochten onlangs Hoek van Holland. Deze bijzondere kustplaats is een gebied van Rotterdam en staat bekend om het mooie strand, de Noorderpier en de Nieuwe Waterweg met de Maeslantkering. Maar onze bloggers ontdekten nog meer bijzondere pareltjes die ze graag met je delen.

Cultureel seizoen

In september, als de meteorologische herfst begint, komt het culturele seizoen weer op gang in Rotterdam met de Wereldhavendagen. Wekelijks zijn er festivals, dagelijks toneelvoorstellingen en de musea komen met nieuwe tentoonstellingen.

Pure Rubens

Pure Rubens

Museum Boijmans Van Beuningen en het Museo Nacional del Prado werken sam...
Wildlife Film Festival Rotterdam

Wildlife Film Festival Rotterdam

Eind oktober is de perfecte tijd om de bioscoop in te duiken. Het Wildli...
Geen Daden Maar Woorden Festival

Geen Daden Maar Woorden Festival

Op deze avond vormen Kantine en Theater Walhalla, Kopi Soesoe en zaak.ac...

Herfstvakantie in Rotterdam

Voor kinderen is het najaar ook een feest, want dan is de eerste schoolvakantie een feit. Veel musea en attracties in Rotterdam hebben dan extra activiteiten voor de kids. Bekijk ook #rotterdamKIDS voor leuke tips.

Cinekid Festival

Cinekid Festival

Komt naar LantarenVenster.
HerfstFEESTival

HerfstFEESTival

Theaterfestival voor kids.
Herfstvakantie bij Villa Zebra

Herfstvakantie bij Villa Zebra

Een museum speciaal voor kids.
Herfstbok drinken?

Herfstbok drinken?

Of drink je liever andere speciaalbiertjes in Rotterdam? We hebben elf biercafés en zes proeflokalen voor je op een rijtje gezet.

Lees het hier

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie