Maatregelen COVID-19: Vanaf 1 juni worden de coronamaatregelen voorzichtig versoepeld. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Herfst in Rotterdam

Geniet van het najaar

in Rotterdam

Vroesenpaviljoen - Iris van den Broek

Herfst in Rotterdam

In de herfstmaanden is in Rotterdam genoeg te doen. Het culturele seizoen draait op volle toeren met wekelijks festivals en nieuwe tentoonstellingen. Of maak een herfstwandeling in één van de vele parken die de stad rijk is. Kinderen kunnen zich tijdens de herfstvakantie uitleven in musea en attracties.

Cultureel seizoen

Het beginnen van de herfst is het startschot voor het nieuwe culturele seizoen. Wekelijks zijn er festivals, dagelijks toneelvoorstellingen en in de musea openen met nieuwe tentoonstellingen. Kijk hier voor de complete evenementenkalender. De highlights voor dit najaar zijn:

Thierry Mugler: Couturrisme
color_lens

Thierry Mugler: Couturissime

rec.jpg
music_note

REC. Festival

sneakerness-2019
directions_run

Sneakerness

cameretten
mood

Cameretten

Herfstwandeling

De mooiste tijd van het jaar om een boswandeling te maken is toch wel het najaar. De prachtige herfstkleuren domineren de vele parken die Rotterdam rijk is, zoals het Kralingse Bos of Het Park bij de Euromast. Kinderen kunnen kastanjes, bladeren en eikels rapen en honden rollen door het natte gras. Als je echt wil uitwaaien moet je in Rotterdam Beach zijn, beter bekend als Hoek van Holland. Je kunt ook meerdere parken op één dag combineren door de fiets te pakken.

Vroesenpark

Vroesenpark

Eén van de beste parken van Europa!
Dakpark

Dakpark

Op voormalig rangeerterrein
Museumpark

Museumpark

Tips van onze blogster Vera

Herfstvakantie

Half oktober is de eerste vakantie van het schooljaar een feit (en in België eind oktober). Boek dan een nachtje, weekend of midweek Rotterdam. Ook leuk met het gehele gezin, want er zijn genoeg attracties, musea en evenementen gericht op kinderen, zowel buiten als binnen. Wel handig in de natte herfstmaanden 😉 .

Tips & korting

Voor persoonlijk advies tijdens je verblijf kun je terecht bij Rotterdam Tourist Information. Schaf daar dan meteen de Rotterdam Welcome Card aan voor meer dan 40 kortingen op musea, attracties en restaurants!

Food- en markthallen

Food- en markthallen

Handig op een regenachtige dag
Biercafés en brouwerijen

Biercafés en brouwerijen

Tijd voor herfstbok!
Extra koopavonden

Extra koopavonden

Vanaf eind november

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie