COVID-19: De Coronamaatregelen zijn verder aangescherpt. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Fietsverhuur
Iris van den Broek

Fietsverhuur

Fiets huren in Rotterdam? Geen probleem, er zijn genoeg fietsverhuurbedrijven en (elektrische) deelfietsen. Als je in een hotel verblijft kan je daar vaak ook goedkoop een fiets huren.

Fiets huren met de app

De deelfietsen van Donkey Republic en Mobike kom je op veel plekken in de stad tegen. Je hoeft alleen maar een app te installeren, de fietst te ontgrendelen en je kunt gaan trappen. Parkeer de fiets wel netjes binnen de zone. Bij Donkey Republic kun je ook e-bikes huren en met de Rotterdam Welcome Card krijg je 25% korting. JUMP van Uber biedt ook elektrische fietsen in Rotterdam aan.

Donkey Republic

Donkey Republic

Korting met de R'dam Welcome Card!
Mobike

Mobike

Bij veel OV-punten verkrijgbaar
JUMP Bike

JUMP Bike

Als je een e-bike wilt

Fiets huren op locatie

Bij veel fietsenwinkels kun je ook een fiets huren en is online reserveren van tevoren mogelijk. Hieronder staan enkele fietsverhuurders in het centrum. Voor meer fietsverhuurders in Rotterdam, inclusief mogelijkheid om online te reserveren, kijk eens op BimBimBikes.

 

 

Baja Bikes

Baja Bikes

Ook tours mogelijk
Zwaan Bikes

Zwaan Bikes

Naast Centraal Station
Centrum Bikes

Centrum Bikes

In hartje centrum

Fietsverhuur bij hotels

Veel hotels hebben voor hun gasten huurfietsen, zoals Savoy Hotel Rotterdam, nhow Rotterdam en de hostels ROOM en StayOkay. Gemakkelijk te reserveren bij de receptie en je hoeft ook niet naar een fiets of winkel op zoek, maar kunt meteen op pad. Bij Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp kun je ook fietsen huren als je er niet overnacht.

Ook interessant

Nog meer hotels

Nog meer hotels

in Rotterdam
Fietsroutes en tours

Fietsroutes en tours

in R'dam en omgeving
Top 10 Fietstips

Top 10 Fietstips

Hier moet je heen!

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie