Maatregelen COVID-19: Sinds 1 juli is er een verdere versoepeling van de coronamaatregelen ingetreden. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Rotterdam Architectuur Maand
De Rotterdam Tours (foto: Ruben Hamelink)

Rotterdam Architectuur Maand

Vanwege het coronavirus gaat de Rotterdam Architectuur Maand in het voorjaar van 2020 niet door. Iedereen wordt geadviseerd zoveel mogelijk thuis te blijven. Meer over de COVID-19 maatregelen vind je hier.

Tours

Ook buiten de Rotterdam Architectuur Maand worden er veel georganiseerde tours aangeboden. Deze gaan hopelijk weer van start als het Coronavirus op zijn retour is in Nederland.  Sluit aan bij de instaptour bij de Van Nelle Fabriek van het Chabot Museum of kies een van de rondleidingen van De Rotterdam Tours in het Timmerhuis of in de Markthal. Of ontdek met Inside Rotterdam tijdens de Rotterdamse Dakentour meer over de verschillende functies van daken.

Architectuur hotspots om zelf te ontdekken

Kubuswoningen

Kubuswoningen

De Kubuswoningen zijn een ontwerp van architect Piet Blom. De Kijk-Kubus ge...
Het Industriegebouw

Het Industriegebouw

Het Industriegebouw is een icoon van de Rotterdamse wederopbouw. Met concep...
De Luchtsingel

De Luchtsingel

De Luchtsingel is een houten voetgangersbrug van 390 meter die Rotterdam Ce...

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie