Maatregelen COVID-19: Sinds 1 juli is er een verdere versoepeling van de coronamaatregelen ingetreden. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Whiskybase

Midden in de gezellige buurt ‘het Oude Noorden’ van Rotterdam vind deze onze whiskywinkel. Whiskybase is een winkel voor iedereen die whisky wil kopen, ruiken of proeven. Ook als u even een kijkje wilt komen nemen, bent u van harte welkom.

Deze winkel heeft honderden whisky’s van over de hele wereld. Je vindt er Amerikaanse en Ierse bourbon en whisky, whisky uit India en Japan en natuurlijk Schotse whisky. Er zijn whisky’s naar ieders smaak, van betaalbare en smaakvolle drinkwhisky’s tot exclusieve mouten met een wat hoger prijskaartje. Natuurlijk zijn er single malt whisky’s, maar ook blends, new spirits en grain whisky.

Ze zijn gespecialiseerd in onafhankelijke bottelaars, die whisky bottelen en verkopen onder hun eigen label. In de winkel vind je tientallen bottelaars uit verschillende landen.

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:30 - 18:00
Woensdag 10:30 - 18:00
Donderdag 10:30 - 18:00
Vrijdag 10:30 - 18:00
Zaterdag 10:30 - 17:00
Zondag Gesloten

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie