Vandal Rotterdam

Restaurant

Vandal heeft een passie voor de Japanse en Mediterrane keuken die samenkomen in een fusion cuisine. Naast deze passie voor goed eten, cocktails en mooie wijnen, hebben ze een bijzonder oog voor Street Art; een vorm van kunst die in de jaren ‘70 is ontstaan en (vooral toen) werd gebruikt als uiting van politieke standpunten. Je vindt de kunstwerken op gebouwen en straatobjecten in grote steden als New York, Sao Paolo en ook hier in Rotterdam. De straat dient als tentoonstellingsruimte en de kunstenaar wordt in de ogen van de wet gezien als vandaal.

Graffiti Artists

De gasten die Vandal bezoeken ‘ookwel Vandals genoemd’ zullen dan ook werk terugzien van Graffiti artists. Zo hebben aan het interieur artiesten zoals Pforpublik en Dopie.dsk meegewerkt. Twee Nederlandse graffiti artiesten die meerdere werken in Rotterdam op hun naam hebben staan, zoals recent de kunstwerken in Club Vie.

Cocktail shaker aan tafel

Dat Vandal om beleving gaat, dat werd al snel duidelijk. Dat blijkt ook door de manier hoe cocktails aan Vandals worden geserveerd, namelijk direct aan tafel. De shakers komen speciaal met een mobiele cocktailstation naar je tafel, waar ze hun smaken samen laten komen in een karakteristiek glas.

Vandal wil een nieuwe doelgroep aanspreken, namelijk de ‘underground vibe’ die het uiteten een nieuwe dimensie geeft. Juist de nieuwe generatie die de passie voor mooie gerechten en wijnen kunnen waarderen zullen zich hier een bijzonder diner beleven. 

Share

Adres & Contact

Social Media

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 17:00 - 01:00
Donderdag 17:00 - 01:00
Vrijdag 17:00 - 01:00
Zaterdag 17:00 - 01:00
Zondag 15:00 - 00:00