Maatregelen COVID-19: Sinds 1 juli is er een verdere versoepeling van de coronamaatregelen ingetreden. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp

Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp is een modern viersterrenhotel dat in 2008 haar deuren opende, direct naast Diergaarde Blijdorp. Het hotel beschikt over 189 kamers en heeft een restaurant met bar en terras dat ruimte biedt aan maximaal 200 gasten. De internationale menukaart biedt een uitgebreide keuze aan vis, vlees, vegetarische en seizoensgerechten.
Het ruime terras biedt uitzicht over het Roel Langerakpark, de skyline van Rotterdam en met n beetje geluk de ijsberen van Diergaarde Blijdorp.
Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp ligt in de wijk Blijdorp, vlakbij Rotterdam The Hague Airport. Het hotel is bereikbaar per bus vanaf het vliegveld en Rotterdam Centraal. Gasten kunnen gratis parkeren bij het hotel.

Share

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie