Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Urban Art Guesthouse De Hofboog

Bed and breakfast

Onder een van de Hofbogen van het Rijksmonument het Hofpleinviaduct ligt bed & breakfast De Hofboog. Slapen onder de oude spoorlijn in een urban omgeving; Rotterdamser krijgt een gast het niet. De urban uitstraling in combinatie met de geschiedenis die deze plek uitademt, zorgen voor dé ultieme slaapplek in een oase van rust. Alle gasten ontvangen een doek, verf en kwasten en mogen hun ervaringen over het verblijf in al hun creativiteit kwijt. De mooiste werken krijgen een plek aan de muur en twee keer per jaar zullen we de achtergebleven doeken exposeren voor de buurt. De opbrengst geven de eigenaren terug aan de stad door een mooi Rotterdams project te ondersteunen.

Share

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie