Urban Art Guesthouse De Hofboog

Bed and breakfast

Onder een van de Hofbogen van het Rijksmonument het Hofpleinviaduct ligt bed & breakfast De Hofboog. Slapen onder de oude spoorlijn in een urban omgeving; Rotterdamser krijg je het niet. De urban uitstraling in combinatie met de geschiedenis die deze plek uitademt, zorgen voor dé ultieme slaapplek in een oase van rust.’’

Bogen!
De ronde vorm van de Hofbogen komt terug in het interieur van de B&B. Een boog in de met licht omgeven entresol, bogen in de bank, bogen in de tafel. Een mooie houten vloer is de warme tegenhanger van het industriële beton. De patrijspoort bovenin de boog knipoogt naar de geschiedenis van de haven van Rotterdam.

Kunst!

Alle gasten ontvangen een doek, verf en kwasten en mogen hun ervaringen over het verblijf in al hun creativiteit kwijt. De mooiste werken krijgen een plek aan de muur en twee keer per jaar zullen we de achtergebleven doeken exposeren voor de buurt. De opbrengst geven de eigenaren terug aan de stad door een mooi Rotterdams project te ondersteunen.
In de bogen onder het voormalige Hofpleinspoorviaduct vind je verder tientallen bijzondere winkels, restaurants en ondernemingen. Van koffiezaak tot dansschool en van bakkerij tot fietsenwinkel. Jouw bezoek aan Rotterdam, begint in Rotterdam Noord!

Share

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie