The Stirr


Hoe was je dag? Wat heb je meegemaakt? Wees niet verbaasd als de bartenders van high end cocktailbar The Stirr je eerst het hemd van je lijf vragen voor ze aan het shaken slaan. Ze willen gewoon weten waar ze je écht een plezier mee doen, cocktailwise. Laat je gerust verrassen, deze mannen weten wat ze doen. Ze hebben hun strepen verdiend en nemen hun vak bloedjeserieus. Ze serveren hun creaties in prachtig opgemaakte glazen, en voegen als belangrijkste ingrediënt een flinke vleug persoonlijke aandacht toe.

Adres & Contact

info@thestirr.nl

Telefoon: 010 844 9449

Meer cafés en barren

Melief Bender

Café H.J. Melief Bender is het oudste café van Rotterdam, geopend in 1876. In dit ouderwets bruin café in het Mauritskwartier tref je Rotterdammers van diverse pluimage. Aan de muur hangen grote historische foto’s van Rotterdam. De biertjes smaken er voortreffelijk, net als de (borrel)happen en gerechten, deels van Rotterdamse komaf. Tip: probeer eens verschillende bieren tijdens de High Beer.
Cafe / Bar Studentikoos Uitgaancentrum
Klik Hier

Pathe Schouwburgplein

Lekker een filmpje pakken in een van de 7 zalen van Path Schouwburgplein. Pathé Schouwburgplein leent zich tevens uitstekend voor het organiseren van evenementen zoals een beslot...
Bioscoop Cafe / Bar Uitgaancentrum
Klik Hier

Get Back

Herbeleef de 70’s, 80’s en 90’s in Get Back. Muziek uit de tijd dat de iPod nog moest worden uitgevonden. Op vrijdag- en zaterdagavond maakt Get Back er een gezellig feestje van tijdens The Friendly 30UP met de beste hits van toen.
Brasserie / Lunchroom Cafe / Bar Restaurant
Klik Hier

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card