The Stirr


Hoe was je dag? Wat heb je meegemaakt? Wees niet verbaasd als de bartenders van high end cocktailbar The Stirr je eerst het hemd van je lijf vragen voor ze aan het shaken slaan. Ze willen gewoon weten waar ze je écht een plezier mee doen, cocktailwise. Laat je gerust verrassen, deze mannen weten wat ze doen. Ze hebben hun strepen verdiend en nemen hun vak bloedjeserieus. Ze serveren hun creaties in prachtig opgemaakte glazen, en voegen als belangrijkste ingrediënt een flinke vleug persoonlijke aandacht toe.

Adres & Contact

info@thestirr.nl

Telefoon: 010 844 9449

Meer cafés en barren

Winebar & Kitchen Van Leeuwen

Op het grote terras aan het water, met de meeste zonuren van de Oude Haven, kun je genieten van shared- dining gerechtjes voor zowel lunch als diner en een uitgebreid assortiment aan wijnen. Bij wat minder weer is het binnen ook goed toeven. Zowel in 2016 en 2017 wist Van Leeuwen de Misset Terras Top 100 te halen.
Cafe / Bar Eetcafé Restaurant Terrassen
Klik Hier

Le Grand

De voormalige ontbijtzaal van Grand Hotel Central is verbouwd tot een chique club. Le Grand heeft een inrichting die aansluit op de jaren ‘20 uitstraling van het hotel. Op vrijdag- en zaterdagavond kunnen de voetjes van de vloer.
Brasserie / Lunchroom Cafe / Bar Restaurant Uitgaancentrum
Klik Hier

Superdisco

In de kelder van Supermercado zit? Het magazijn? Nee, Superdisco! Een club voor hippe feestjes met dikke hits, gladde R&B, stevige hiphop, heerlijke house of guilty pleasures. Aan de bar kan je, net als vroeger bij Blender, een goede cocktail bestellen.
Cafe / Bar Clubs Cocktailbars Uitgaancentrum
Klik Hier

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card