The Stirr


Hoe was je dag? Wat heb je meegemaakt? Wees niet verbaasd als de bartenders van high end cocktailbar The Stirr je eerst het hemd van je lijf vragen voor ze aan het shaken slaan. Ze willen gewoon weten waar ze je écht een plezier mee doen, cocktailwise. Laat je gerust verrassen, deze mannen weten wat ze doen. Ze hebben hun strepen verdiend en nemen hun vak bloedjeserieus. Ze serveren hun creaties in prachtig opgemaakte glazen, en voegen als belangrijkste ingrediënt een flinke vleug persoonlijke aandacht toe.

Adres & Contact

info@thestirr.nl

Telefoon: 010 844 9449

Meer cafés en barren

Tiki's Bar

Tiki's is een Hawaiiaanse surfbar/grill in hartje Rotterdam. Je kunt hier heerlijk eten en drinken. Exotische hapjes, cocktails, e.d. zorgen ervoor dat je jezelf op een tropisch eiland waant. Het interieur is aan de muziek aangepast. De ambiance is tropisch, ingericht met bamboe en polynesische gadgets. Hawaii aan de Maas.
Cafe / Bar Restaurant
Klik Hier

Panenka

Panenka is de eerste sportsbar in Rotterdam met de sfeer van een gentlemansclub: hout, leer, stijlvolle zwartwit-sportfoto’s en een imposante bar. Je kijkt er sport op een groot scherm vanaf een tribune of vanuit een skybox die je kan huren met vrienden of bedrijfsmatig. Als er geen sport is, ontspan je bij Panenka met blues en jazzy muziek, steak, fish & chips en een uitgebreide borrelkaart.
Cafe / Bar
Klik Hier

COPPI Koffie & Fietsen

COPPI Koffie & Fietsen is café, winkel met fiets-gerelateerde producten én fietswerkplaats.
Cafe / Bar De Hofbogen Muziekpodium Winkels
Klik Hier

Geef een VVV cadeaubon

Geef een VVV cadeaubon

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card