COVID-19: De Coronamaatregelen zijn verder aangescherpt. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

The Slaak Rotterdam

5 sterren *****, Hotel, Restaurant

The Slaak Rotterdam is een vijfsterrenhotel. Deze voormalige drukkerij van ‘Het Vrije Volk’ is omgebouwd tot design boutique hotel en biedt 74 ruime kamers, Restaurant & Bar Didot34, twee vergaderruimtes en fitness Studio34.
‘Het Slaakhuys’ is een icoon binnen de Rotterdamse architectuur en werd in 2010 officieel geregistreerd als wederopbouwmonument. Het jaren 50 interieur brengt contrast aan het no-nonsense en kubistische karakter van de architectuur van het gebouw. Alle kamers hebben een Swiss Sense bed, badkamer met regendouche, apart toilet en zijn voorzien van de hedendaagse technologie, zoals interactieve 49” tv, mobile check-in en mobile key room entry. Restaurant & Bar Didot34, vernoemd naar het lettertype van de krant, vervaagt de grenzen tussen flexwerken, ontbijt, lunch, diner en borrel middels het ‘fourth meal’ concept: kleine internationale gerechten die kunnen gedurende de hele dag worden besteld. Didot34 biedt een levendige sfeer en viert de jaren ‘50 met een actieve programmering zoals de ‘Jazz34’ Nights, ‘On the Records’ Vinyl Sessions en de ‘Sunday Brunch’. De Upper Bar van Didot34 biedt een ideale privémogelijkheid om gasten samen te brengen voor een netwerkevent of om iets te vieren.

Adres & Contact

Social Media

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie