Suitehotel Pincoffs

Brasserie/Lunchroom, Restaurant

Suitehotel Pincoffs is een boutique hotel, gevestigd in een rijksmonument uit 1879. Het hotel ligt aan de Entrepothaven op de Kop van Zuid, op een paar honderd meter van de Erasmusbrug. Pincoffs is in het bezit van een Green Key en werd in 2008 genomineerd voor Beste Hotelconcept. Het interieur is een combinatie van kunst en design met monumentale, authentieke details.

Het hotel beschikt over een bar/lounge/restaurant, in het nostalgische klerkenlokaal van het oude Douanegebouw. Gasten en niet-hotelgasten kunnen hier terecht voor ontbijt en lunch, op basis van zoveel mogelijk biologische en Fair Trade producten. Diners worden alleen op verzoek geserveerd voor groepen vanaf 6 personen.

Suithotel Pincoffs heeft een halte van de Watertaxi direct voor de deur. Een ritje naar het centrum duurt zo’n acht minuten. Metro en tramlijnen bevinden zich op zo’n 5 minuten lopen. Auto’s kunnen parkeren in de directe omgeving of in de beveiligde parkeergarage van de Maastoren op 400 meter van het hotel.

Share

Adres & Contact