Snerttram/IJsjestram/Partytram

Attractie, Historische tram/trein, Rondleiding

Onder het genot van een hete kop erwtensoep in de winter (of in de zomer een frisse sorbet met fruit) krijgen gasten van de Snerttram/IJsjestram een rondrit door Rotterdam. De anderhalf uur durende rondrit onder leiding van een gids begint in Crooswijk bij restaurant Brazzo en gaat vervolgens langs historische en moderne bezienswaardigheden in en rond het centrum van Rotterdam. De route gaat verder via het Feyenoord stadion naar historisch Delfshaven en het chique Kralingen. De tramrit eindigt weer bij Brazzo. Het is mogelijk om daar ter afsluiting te dineren. 

De Snerttram is ook exclusief te reserveren voor groepen tot 54 personen. De opstapplaats en het tijdstip van vertrek zijn dan flexibel en in overleg te bepalen. 

Bovendien zijn er regelmatig “thema” ritten, zoals de Oliebollentram, Halloweentram, Culturele tram met wereldsoepen, Love tram (Valentijnsdag) en de Stamppot tram. 

De Snerttram is een winterattractie en rijdt van eind oktober tot eind maart. Tijdens de maanden mei t/m september neemt de IJsjestram de rondritten van de Snerttram over. 

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 16:00 - 17:30
Zondag 14:30 - 16:00