COVID-19: De Coronamaatregelen zijn verder aangescherpt. Ook is er een dringend advies tot dragen van mondkapjes. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Savoy Hotel Rotterdam

4 sterren ****, Hotel

Het viersterren Savoy Hotel Rotterdam is een eigentijds stadshotel met een rijke naoorlogse historie.
Als hotel dat midden in de typisch naoorlogse wijk het Hoogkwartier staat, is wederopbouw ook precies wat de rode draad vormt bij het Savoy Hotel Rotterdam. Dichtbij de Kubuswoningen, de Pannekoekstraat, uitgaansgebied de Oude Haven en de Markthal, de grootste overdekte food market van Nederland. Savoy Hotel Rotterdam heeft 95 kamers die van alle gemakken zijn voorzien.

Tevens heeft het hotel een dagzaak Savoy LOCAL, waar je terecht kunt voor koffie en wat lekkers.
Ontbijten, lunchen of borrelen, het kan allemaal, ook als je niet in het hotel overnacht. Binnen, maar ook op het terras.

Het dichtstbijzijnde metro- en treinstation is Blaak, waar ook diverse tramlijnen stoppen op 5 minuten loopafstand van het hotel.
Openbaar (betaald) parkeren kan tegenover het hotel in parkeergarage de Kiphof of in de omliggende straten.

Share

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie