Maatregelen COVID-19: Vanaf 1 juni worden de coronamaatregelen voorzichtig versoepeld. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Ontdek Rotterdam op de meest originele, leukste en lekkerste manier met de RotterTram. In de RotterTram kan je dineren in een historische tram uit 1969 die omgebouwd is tot een rijdend tramrestaurant. Tijdens een rondrit van zo’n 2,5 uur rij je lands vele verschillende bezienswaardigheden in Rotterdam. En dit alles terwijl je van een geheel verzorgd vier gangen menu geniet, inclusief bijpassend drank arrangement.

De RotterTram rijdt van woensdag tot en met zaterdag en is verder te reserveren voor evenementen. Het menu bestaat uit diverse vis- en vleesgerechten. Het bijbehorende drankenarrangement bestaat uit wijn of non-alcoholische dranken, en uiteraard is elke tafel voorzien van een fles écht Rotterdams kraanwater.

De opstapplaats is op het Willemsplein, ter hoogte van het opstappunt van de waterbus/watertaxi en de Spido (nummer 85).

Adres & Contact

Social Media

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:30 - 21:00
Donderdag 18:30 - 21:00
Vrijdag 18:30 - 21:00
Zaterdag 18:30 - 21:00
Zondag Gesloten

Prijsoverzicht

€79.95,- Senioren
€79.95,- Volwassenen
€79.95,- Kinderen

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie