Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Theater Rotterdam Schouwburg

*RWC, Architectuur, Muziekpodium

TR Schouwburg is een plek voor dans, toneel en muziektheater voor een breed publiek – van de allerkleinsten tot en met de meest doorgewinterde operaliefhebber. Theater Rotterdam is ontstaan uit de fusie van Ro Theater, Rotterdamse Schouwburg, Productiehuis Rotterdam.

Vrijwel iedere avond en ieder weekend vinden er voorstellingen plaats van gerenommeerde nationale en internationale gezelschappen.

De Rotterdamse schouwburg is in 1988 ontworpen door architect Wim Quist. De foyer werd in 2010 gerenoveerd naar ontwerp van de Vlaamse scenograaf en lichtontwerper Jan Versweyveld en heeft sindsdien het karakter van een ontmoetingsplek met café en gratis Wifi. Een videowand van 3 x 14 meter beslaat de gehele achterwand.

Met de Rotterdam Welcome Card ontvang je bij Theater Rotterdam Schouwburg 25% korting op een voorstelling naar keuze.

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag 14:00 - 18:00
Dinsdag 14:00 - 18:00
Woensdag 14:00 - 18:00
Donderdag 14:00 - 18:00
Vrijdag 14:00 - 18:00
Zaterdag 14:00 - 18:00
Zondag Gesloten

Op dit moment in Theater Rotterdam Schouwburg

t/m 4 juni 2020
Het beste van Stille Heldinnen Disco

Het beste van Stille Heldinnen Disco

Luister via een koptelefoon naar verhalen en muziek die verbindend, uniek èn universeel zijn voor vrouwen. Georganiseerd door Women Connected.

Theater/toneel

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie