Maatregelen coronavirus: Ook in Rotterdam zijn extra maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Lees meer informatie.

Rotterdam Tourist Information Coolsingel

Bezoekerscentrum, VVV vestiging

[De Rotterdam Tourist Information Coolsingel is momenteel gesloten i.v.m. het Coronavirus]

Rotterdam Tourist Information Coolsingel is hét centrale (VVV) informatiepunt van en over Rotterdam. Hier kun je terecht voor informatie en tips over Rotterdam, variërend van attracties en uitgaan tot architectuur en wonen.

In het informatiecentrum kun je terecht voor al je (toeristische) vragen. Ontdek ook de gratis toegankelijke Rotterdam Discovery, dé must see startplek tijdens een bezoek aan Rotterdam.

Rotterdam Tourist Information Coolsingel is centraal gelegen in de tuin van het historische Schielandshuis in Rotterdam vlakbij metrostation Beurs en gemakkelijk bereikbaar met tram en/of metro.

Hier verkrijgbaar
City Map (de officiële stadsplattegrond van Rotterdam)
Rotterdam Welcome Card
– Tientallen inspirerende en informatieve folders
– Routekaarten en plattegronden
– Cadeaubonnen (zoals VVV Cadeaukaart en VVV Dinercheque)
– Tickets voor attracties, musea, concerten en meer, zoals voor Hop-on Hop-off City Sightseeing met € 3,00 korting, dus voor € 18,00 i.p.v. € 21,00.
Last-Minute Tickets
– Openbaar vervoerskaarten
– Rotterdamse Souvenirs en cadeaus, zoals Coolsingelspar champagne, siroop en onderzetters
– Gratis wifi

Share

Adres & Contact

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie