Rotterdam Marriott Hotel

5 sterren *****, Hotel

Rotterdam Marriott Hotel is een vijfsterrenhotel en één van de meest toonaangevende hotels van Rotterdam. Het hotel beschikt over 228 ruime kamers, waarvan sommigen inclusief uitzicht op de skyline van de stad. Alle kamers zijn uitgerust met een 42-inch flatscreen-tv inclusief TED-kanaal met inspirerende TED Talks over actuele thema’s. Daarnaast beschikt de kamer over gratis Wifi, USB en HDMI aansluitingen, airconditioning en koffie- en theefaciliteiten.

Het Rotterdam Marriott Hotel is hiernaast zeer geschikt voor vergaderingen en congressen. Het hotel beschikt over vier boardrooms welke zijn voorzien van alle moderne faciliteiten en een prachtig uitzicht en de recent gerenoveerde Rotterdam Zaal & Foyer. De Rotterdam Zaal is op te splitsen in twee kleinere zalen. Hierdoor biedt de ruimte verschillende mogelijkheden in opstelling en functionaliteit. De naastgelegen Foyer is uitermate geschikt voor een lunch of receptie. Daarnaast heeft het Rotterdam Marriott Hotel de capaciteit en het meetingconcept volledig aangepast naar het ‘nieuwe normaal’. Wilt u ook vergaderen met gepaste afstand? Neem contact op met ons team via events@marriottrotterdam.com of bel naar +31 (0)10 430 2116 voor meer informatie.

Chef-kok Wim Severein opende zijn eigen high-end, met een ster bekroonde, restaurant The Millèn op de 1e etage van het hotel. In de keuken van The Millèn doet Severein wat hij al jarenlang doet: puur, eerlijk en herkenbaar koken. Ook voor een hippe bar hoeft u het hotel niet te verlaten! In de lobby bevindt zich Pillars Bar & Kitchen. Hier is een omgeving gecreëerd waarin een bezoeker gemakkelijk kan schakelen tussen werk en ontspanning.

Voor sporters is er een ruime fitnessruimte die 24/7 toegankelijk is. Het hotel is centraal gelegen en bevindt zich direct tegenover het Rotterdam Centraal Station, op slechts 25 minuten reisafstand van Amsterdam Schiphol. Dit maakt het hotel erg goed bereikbaar met trein, metro, tram en bus. De grote winkelstraten, uitgaanscentra, musea en bekende attracties als de Markthal en Euromast bevinden zich allen dichtbij het hotel.

Share