Rose Rouge


Eind november opende Rose Rouge officieel haar deuren geopend in Rotterdam Noord. Rose Rouge is niet zomaar een bar, maar een ‘Hotelbar’ waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje tot laat in de avond.

Je bestelt hier de borrelhapjes van de ’roomservice‘ en je kunt kiezen voor een ’minibar‘, een proeverij van kleine flesjes. Ook de cocktailkaart is knipoog naar het thema, namen van cocktails zijn bijvoorbeeld ‘the welness’, ‘the lobby’ en ‘the affair’.

Naast de hapjes en de drankjes, is er ook veel aandacht geschonken aan het interieur. Zo is er veel gewerkt met bloemen en gouden en roze accenten. In het weekend draait er ’s avonds een DJ en worden er vaak intieme evenementen georganiseerd.

Adres & Contact

Meer cafés en barren

Melief Bender

Café H.J. Melief Bender is het oudste café van Rotterdam, geopend in 1876. In dit ouderwets bruin café in het Mauritskwartier tref je Rotterdammers van diverse pluimage. Aan de muur hangen grote historische foto’s van Rotterdam. De biertjes smaken er voortreffelijk, net als de (borrel)happen en gerechten, deels van Rotterdamse komaf. Tip: probeer eens verschillende bieren tijdens de High Beer.
Cafe / Bar Studentikoos Uitgaancentrum
Klik Hier

Pathe Schouwburgplein

Lekker een filmpje pakken in een van de 7 zalen van Path Schouwburgplein. Pathé Schouwburgplein leent zich tevens uitstekend voor het organiseren van evenementen zoals een beslot...
Bioscoop Cafe / Bar Uitgaancentrum
Klik Hier

Get Back

Herbeleef de 70’s, 80’s en 90’s in Get Back. Muziek uit de tijd dat de iPod nog moest worden uitgevonden. Op vrijdag- en zaterdagavond maakt Get Back er een gezellig feestje van tijdens The Friendly 30UP met de beste hits van toen.
Brasserie / Lunchroom Cafe / Bar Restaurant
Klik Hier

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card