Rondom het Zwaanshals


Het Zwaanshalsgebied is up and coming. Nieuwe winkels worden afgewisseld met de gevestigde orde en zo ontstaat er een leuke mix tussen hip en volks. Je kunt er niet alleen terecht voor design stoelen, vintage kleding en ambachtelijke chocolade, maar ook voor een Turks brood of een kilo tomaten. De ondernemers zijn stuk voor stuk mensen met een passie voor hun vak en product en dat merk je als je er gaat winkelen. Voor bijzondere cadeautjes met een verhaal zit je in het Oude Noorden op de goede plek.

Adres & Contact

Meer winkelcentra

Winkelcentrum Zuidplein

Voor een compleet en gezellig dagje uit is Winkelcentrum Zuidplein de place-to-be.
Winkelcentrum Winkels
Klik Hier

Fenix Food Factory

Fenix Food Factory is een versmarkt in Fenixloods 2 op Katendrecht. Dagelijks kun je hier terecht voor ambachtelijke producten van onder andere Kaapse brouwers, Booij kaasmakers, Firma Bijten, Jordy’s Bakery, CiderCider, Stielman koffiebranders, Meneer Tanger en Rechtstreex.
Bezienswaardigheid Food Markets & Shops Terrassen Typisch Rotterdamse winkels Uitgaancentrum Winkelcentrum Winkels
Klik Hier

De Groene Passage

In de Groene Passage staat mens-, dier- en milieuvriendelijk winkelen centraal. Je vindt er onder andere supermarkt Gimsel voor natuurlijke voeding en cosmetica, Van Binnen natuurlijk wonen, de Wereldwinkel met fairtrade producten en Labyrinth boeken en lifestyle. Om je energie weer op peil te krijgen, ontbijt, lunch of diner je bij Spirit waar alles 100% biologisch en 100% vegetarisch is.
Hoogstraat & Mariniersweg & Goudsesingel Winkelcentrum Winkels
Klik Hier

Geef een VVV cadeaubon

Geef een VVV cadeaubon

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card