Rondom het Zwaanshals


Het Zwaanshalsgebied is up and coming. Nieuwe winkels worden afgewisseld met de gevestigde orde en zo ontstaat er een leuke mix tussen hip en volks. Je kunt er niet alleen terecht voor design stoelen, vintage kleding en ambachtelijke chocolade, maar ook voor een Turks brood of een kilo tomaten. De ondernemers zijn stuk voor stuk mensen met een passie voor hun vak en product en dat merk je als je er gaat winkelen. Voor bijzondere cadeautjes met een verhaal zit je in het Oude Noorden op de goede plek.

Adres & Contact

Meer winkelcentra

Middellandplein

Het Middellandplein is een plein met een rijke geschiedenis en veel potentie. De omgeving bestaat uit mooie oude, sfeervolle bebouwing en vormt het hart van de winkelstraat.
Winkelcentrum
Klik Hier

Alexandrium

Winkelgebied Alexandrium bestaat uit Alexandrium Shopping Center, Woonmall Alexandrium en Alexandrium Megastores en huisvest meer dan 200 winkels op het gebied van mode en sport, beauty en verzorging, beeld en geluid, wonen, lifestyle, vrije tijd en dienstverlening. Uiteraard zijn er ook verschillende horecagelegenheden waar men een hapje kan eten of drinken.
Winkelcentrum Winkels
Klik Hier

Winkelcentrum Zuidplein

Voor een compleet en gezellig dagje uit is Winkelcentrum Zuidplein de place-to-be.
Winkelcentrum Winkels
Klik Hier

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card